Ηλίας Γκότσης: «Αυτός έγραψε τη λίστα και το λέω για πρώτη φορά δημόσια»

Συντάκτης: Newsroom

11 Μαΐου 2023 13:26

Ηλίας Γκότσης: «Αυτός έγραψε τη λίστα και το λέω για πρώτη φορά δημόσια»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» ήταν ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος για πρώτη φορά αποκάλυψε πως το περιβόητο χαρτάκι με τη λίστα την έγραψε ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Το χαρτάκι το έχει γράψει ο Μπόγδανος»

«Στην αρχή τα συναισθήματα ήταν έντονα μέσα μου, είχα πικρία που έφυγα έτσι από το παιχνίδι. Μιλήσαμε με την Εύη Σαλταφερίδου. Η σχέση μας επηρεάστηκε γιατί όταν βγήκα, είδα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν. Το χαρτάκι το έχει γράψει ο Μπόγδανος, είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια. Ο Ηλίας δεν πήρε θέση στο θέμα με το χαρτάκι, ενώ το είχε γράψει εκείνος. Υπήρχαν κι άλλα άτομα που γνώριζαν για το χαρτάκι, ένας από αυτούς ήταν ο Πιλίδης».

«Όλοι αυτοί που με κατηγόρησαν, έχουν φάει από μένα»

«Δεν γίνεται να δαγκώνεις το χέρι που σε ταϊζει. Πρέπει να λέμε την αλήθεια με οποιοδήποτε τίμημα. Είχαν γκρεμιστεί όλα μέσα μου από τη στιγμή που ήμουν στο ξενοδοχείο, περίμενα να έρθουν κι άλλοι συμπαίκτες μου. Περίμενα να έρθουν, μεταξύ άλλων, η Μαριαλένα και ο Βασάλος. Όλοι αυτοί που με κατηγόρησαν, έχουν φάει από μένα. Οι πιο πολλοί παίκτες φοβούνται και ζηλεύουν ακόμα και τον εαυτό τους. Η εικόνα που έχουμε για τον Μάριο δεν έχει σχέση με τον πραγματικό εαυτό του».

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να γεφυρώσω τις σχέσεις μου με τον Τάκη Καραγκούνια»

«Ο Σάκης, όσο ήμουν μέσα, απείχε από κλίκες. Η Μαριαλένα άλλα έλεγε μπροστά μου και άλλα στις κάμερες. Πιστεύω ότι ο Μαρτίκας γελάει και ο ίδιος με αυτά που λέει. Το χιούμορ του Βασάλου που τους προσβάλλει όλους το βλέπει ο κόσμος, είναι για το Δελφινάριο. Ο Βασάλος μου είχε πει χιλιάδες φορές ευχαριστώ και μετά είδα ότι έλεγε άλλα, θέλει να είναι το επίκεντρο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να γεφυρώσω τις σχέσεις μου με τον Τάκη Καραγκούνια».