Ηλίας Μαμαλάκης: «Είναι εύκολο να ρισκάρει ένας άνθρωπος όπως εγώ»

25 Μαρτίου 2022 09:20

Ηλίας Μαμαλάκης: «Είναι εύκολο να ρισκάρει ένας άνθρωπος όπως εγώ»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ελένη για την μεγάλη στροφή που έκανε στη ζωή του όταν άφησε τα οικονομικά για τη μαγειρική. Ακόμη αναφέρθηκε στη σχέση του με τα παιδιά της δεύτερης συζύγου του και τα εγγόνια του.

Ηλίας Μαμαλάκης: «Είναι εύκολο να ρισκάρει ένας άνθρωπος όπως εγώ».

«Ευγνωμονώ τον Θεό που έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία και μου δόθηκε η ευκαιρία να ζήσω πολλαπλές εμπειρίες. Λόγω χαρακτήρα επανεκκινώ τη ζωή μου, δεν μπορώ να κλαίω πάνω από τη βρεγμένη ζάχαρη». Είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Με σπουδές στα οικονομικά, ο ίδιος θεωρεί πως έκανε μία πολύ καλή καριέρα. Ενώ, το 1992 άρχισε να γράφει βιβλία μαγειρικής και το 1999 έφτασε να έχει δύο καρπούζια κάτω από μία μασχάλη, όπως είπε χαρακτηριστικά με χιούμορ. Γι’ αυτό τον λόγο κάποια στιγμή κλήθηκε να διαλέξει ανάμεσα σε αυτή την πορεία και τη μαγειρική. Η πρώτη του σύζυγος τον στήριξε στην επιλογή του αυτή και τον βοήθησε.

«Είναι εύκολο να ρισκάρει ένας άνθρωπος όπως εγώ, που έχω την ευθύνη μόνο του εαυτού μου. Κάποιος με οικογένεια πρέπει να μελετήσει το ρίσκο». Δήλωσε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

«Όταν παντρεύτηκα τη δεύτερη σύζυγό μου το 2012 ήξερα καλά τα ρίσκα. Ήταν μία γυναίκα με τρία παιδιά. Μπόρεσα, φερόμενος εντελώς φυσιολογικά, να χτίσω μία σχέση απευθείας με τα παιδιά».

Ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε ένα γεγονός που του έκανε εντύπωση: «Είναι καλοκαίρι, 5 το πρωί. Έχω ξυπνήσει και ακούω ένα αυτοκίνητο να γκαζώνει και να έρχεται και να έχει στη διαπασών ένα τραγούδι της μόδας. Με τρελαίνει εμένα και ήταν η κόρη της. Πάω και την ξυπνάω, της λέω: «Ντορίτα, η Ευγενία τώρα γυρίζει». «Ε, καλά, και τι συμβαίνει;» μου λέει. Αυτά στην εποχή τη δική μου δεν γίνονταν», είπε.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης αποκάλυψε πως αυτό το καλοκαίρι θα βαφτίσουν το τρίτο τους εγγόνι, το οποίο θα πάρει το όνομα, Ηλίας!