Ηλίας Μαμαλάκης: H πρώτη του ανάρτηση μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Συντάκτης: Newsroom

22 Νοεμβρίου 2022 13:25

Ηλίας Μαμαλάκης: H πρώτη του ανάρτηση μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Λίγο μετά την περιπέτεια με την υγεία του και το εξιτήριο από το νοσοκομείο, που νοσηλεύτηκε, ο Ηλίας Μαμαλάκης άφησε ένα μακροσκελές μήνυμα στο Facebook. Ανάμεσα σε όσα έγραψε, τόνισε ότι αισθάνεται τυχερός που γιορτάζει τα γενέθλιά του ζωντανός.

«Αλλιώς τα είχα σκεφτεί τα γενέθλιά μου. Πιο γιορτινά με κόσμο. Όχι σε αναμονή σ’ ένα ξενοδοχείο. Όμως λέω όμως. Αισθάνομαι τυχερός που τα γιορτάζω ζωντανός. Αργότερα η γιορτή. Να ξέρετε ότι χρωστάω τεράστια ευγνωμοσύνη στο κρατικό νοσοκομείο Λευκωσίας που σ΄ ένα αγώνα ταχύτητας με κράτησαν στην ζωή. Όχι δεν ήταν τροφικό θέμα. Αθώο το φαγητό. Άλλη φορά θα σας εξηγήσω την περίπλοκη. Περί τοξίνης πρόκειται. Να πλένετε συνεχώς τα χεράκια σας και να προσέχετε τι πιάνετε. Ελπίζω σε μερικές μέρες να ξαναβγώ δυνατός. Έχω δουλειές μεγάλες και σοβαρές. Σύντομα θα σας τα πω. Σας ευχαριστώ όλους».

Ηλίας Μαμαλάκης: Ο λόγος που εισήχθη στην εντατική και η κατάσταση της υγείας του

Καλύτερα στην υγεία του είναι ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο σεφ εισήχθη στην εντατική μετά από σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Στην εκπομπή μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου των κρατικών υπηρεσιών υγείας της Κύπρου και αποκάλυψε πως ο Ηλίας Μαμαλάκης είναι ήδη καλύτερα, η κατάσταση του παραμένει σταθερή και ελπίζουν πως σύντομα θα πάρει εξιτήριο. «Διακομισθεί με ασθενοφόρο και η κατάσταση του κρίθηκε σοβαρή και αναγκαία να εισαχθεί στην εντατική», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το Πρωινό ο λόγος που εισήχθη ήταν τροφική δηλητηρίαση αλλά η κατάσταση κρίθηκε επείγουσα.

Θυμίζουμε ότι ο μάγειρας έκανε αρχικά γνωστή την περιπέτεια υγείας του, ανεβάζοντας μία φωτογραφία μέσα από την εντατική του Κρατικού Νοσοκομείου Λευκωσίας την οποία συνόδευε με ένα ιδιαίτερα καθησυχαστικό μήνυμα.

Αρχικά έγραψε: «Από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας τους χαιρετισμούς μου. Πάω καλά, οι Κύπριοι είναι πολύ μπροστά στο ΕΣΥ Ταχύτατοι αποτελεσματικοί»!

Μετά από αυτή την κίνησή του, τα μηνύματα άρχισαν να φτάνουν… βροχή στο κινητό του και έτσι ο ίδιος επανήλθε με νέο μήνυμά του γράφοντας στους διαδικτυακούς του φίλους:

«Είμαι πολύ καλύτερα, με φροντίζουν, μη μου στέλνετε μηνύματα, με δυσκολεύουν».