Ηλίας Μαμαλάκης: «Οι πέντε ημέρες στην Εντατική μου άφησαν σημάδια»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Φεβρουαρίου 2023 12:04

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στο «MEGA Καλημέρα» ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Μαμαλάκης αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα με την υγεία του. Όπως δήλωσε, ο ίδιος δεν φοβήθηκε για τη ζωή του, όμως οι πέντε ημέρες που πέρασε στην Εντατική τον σημάδεψαν.

«Η τελευταία μου περιπέτεια έχει λήξει. Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου κι ας ήμουν στην Εντατική. Ήμουν σε καλά χέρια. Δεν με ενημέρωναν, ενημέρωναν τη σύζυγό μου. Καλύτερα που έγινε έτσι γιατί διαφορετικά μπορεί να είχα φοβηθεί. 

Το πενταήμερο στην Εντατική μού άφησε σημάδια, μία μελαγχολία, έναν φόβο», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ζήτησα τη βοήθεια ενός ψυχιάτρου. Νομίζω ότι με βοήθησε. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν έχω κάνει όλα από αυτά που ήθελα να κάνω, έχω εκκρεμότητες. Αν σταματήσεις να έχεις εκκρεμότητες σταματάς να έχεις και ζωή».

Σε άλλο σημείο, ο Μαμαλάκης αποκάλυψε πως έχει γύρω στα 70 με 80 μπαστούνια, ενώ ανέφερε πως θα επέστρεφε τηλεοπτικά με την εκπομπή «Μπουκιά και Συγχώριο» εάν του γινόταν η σχετική πρόταση.

«Από τους τρεις κριτές του ‘Master Chef’ πιο κοντά μου είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είναι πιο πραγματιστής .Εχω πει καλά πράγματα για το ‘Master Chef’ και πολύ καυστικά για τις αντιδράσεις κάποιων παικτών», δήλωσε για την εκπομπή του Star.

Στη συνέχεια μίλησε για τις διατροφικές του προτιμήσεις, τονίζοντας: «Έχω φάει σε πολύ ακριβά εστιατόρια στο εξωτερικό αλλά στα υστέρα της ζωής μου θέλω να φάω κλασική ελληνική κουζίνα. Στην πείνα μου δεν θα φάω tartar αλλά ψωμί, τυρί και ντομάτα. Στην Αφρική μου έφεραν να φάω κροκόδειλο. Δοκίμασα και δεν μου άρεσε καθόλου».

Ο Ηλίας Μαμαλάκης, τέλος, αρχίζει μία τηλεοπτική σειρά, στην οποία δεν θα παίζει. «Μήπως είναι σειρά;», ήταν το υπονοούμενό του. Τόνισε πως θα έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια. «Είναι ήδξ γραμμένο και είναι κάτι που με τρελαίνει», σημείωσε καταδεικνύοντας ότι ανυπομονεί να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο πρότζεκτ.