Ηλίας Μπόγδανος: «Είναι δύσκολο στην αρχή, πάθαινα κάποιες κρίσεις»

Δημοσιεύθηκε: 19 Σεπτεμβρίου 2021 22:15
Ηλίας Μπόγδανος: «Είναι δύσκολο στην αρχή, πάθαινα κάποιες κρίσεις»

Ο Ηλίας Μπόγδανος βρέθηκε μαζί με τους INCΟ στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Μίλησε για την εμπειρία του Survivor και πως κατάφερε να επανέλθει μετά την επιστροφή του.

Ηλίας Μπόγδανος: «Είναι δύσκολο στην αρχή, πάθαινα κάποιες κρίσεις».

«Δεν είχα στόχο να πάρω το έπαθλο. Το ζούμε απλά αυθόρμητα και ωραία. Ίσως αυτό πολλές φορές να μην έκανε καλό και να έμπαινα λιγότερο συγκεντρωμένος απ’ ότι έπρεπε. Πέρναγα πολύ όμορφα εκεί. Άνοιγα τα μάτια μου την αυγή κι έβλεπα την παραλία κι έλεγα «Τι ζούμε;”. Έβλεπα μόνο τα θετικά. Εν τέλει όταν έφτασα στο τέλος και έφευγαν ένας ένας κι ένιωθα ότι τελειώνει, με έπιανε μια νοσταλγία, έσπαγε κι η παρέα που ήμασταν εκεί. Άρχισαν μετά να μου λείπουν πάρα πολύ η οικογένειά μου και η κοπέλα μου».

«Είναι δύσκολο στην αρχή. Στην αρχή πάθαινα κάποιες κρίσεις. Χτυπούσε το τηλέφωνο και έλεγα «Ωχ, πρέπει να έχω πρόγραμμα” που αυτό δε το είχα ποτέ. Ξαφνικά μπαίνει το πρόγραμμα κι ο χρόνος που εκεί δεν τα είχες»

Η μουσική τον ενδιαφέρει περισσότερο αλλά δεν θα έλεγε όχι σε μια τηλεοπτική εκπομπή

«Θα μου άρεσε να παρουσιάσω μια εκπομπή. Προτεραιότητα μου όμως είναι η μουσική. Θέλω να δώσω τα πάντα εκεί πέρα. Ό,τι άλλο συμπληρωματικά εννοείται είμαι πολύ ανοιχτός».