Ηλίας Μπόγδανος: Επέστρεψε στην Ελλάδα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Ιουνίου 2023 11:00

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Ηλίας Μπόγδανος  μετά την αποχώρησή του από το «Survivor All Star» του ΣΚΑΪ.

Ο τραγουδιστής Ηλίας Μπόγδανος έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας τα ξημερώματα της Παρασκευής και όχι το μεσημέρι της Πέμπτης, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο μιας και η πτήση του είχε καθυστέρηση, με συνέπεια να πάρει άλλη.

Εκεί τον περίμενε η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε, κατά την άφιξη του πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης.

Ήταν και οι δύο διαχυτικοί, καθώς είχαν τόσους μήνες να βρεθούν. 

Χθες, ο Μπόγδανος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το «Survivor All Star» στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι ήταν ο άνθρωπος που έγραψε την περιβόητη λίστα του Ηλία Γκότση, για την οποία είχαν ειπωθεί τόσα πολλά από πολλούς διαφορετικούς παίκτες.

Υποστήριξε ωστόσο πως ο συμπαίκτης του δεν αποβλήθηκε μόνο για αυτή την παραβίαση από το παιχνίδι. Επίσης, ξαφνιάστηκε όταν έμαθε πως ο Γκότσης τον έχει κάνει unfollow από το Instagram.

«Η λίστα Γκότση ήταν ένα χαρτάκι που δε θέλει πολλή σκέψη για να καταλάβει κάποιος πως το έχω γράψει εγώ, γιατί δεν ήξερε αγγλικά ο Ηλίας. Οπότε μου ζητήθηκε να γράψω αυτή τη λίστα.

Τώρα από εκεί και πέρα, αυτό το πράγμα η παραγωγή το γνώριζε. Δεν το αρνούμαι. Εγώ έγραψα το χαρτάκι. Δεν το έδωσα εγώ, δεν είχα την επικοινωνία με αυτόν τον άνθρωπο που δόθηκε το χαρτάκι», είπε αρχικά.

«Ο Ηλίας κατά τη δική μου γνώμη και τα λεγόμενα ανθρώπων της παραγωγής δεν έφυγε για το χαρτάκι. Με το που τελείωσε όλο αυτό, εγώ πήγα και έπιασα τους ανθρώπους της παραγωγής και είπα ακριβώς πως έχει η κατάσταση.

Και μου είπαν πως ο Ηλίας δεν φεύγει μόνο για αυτόν τον λόγο. Από τη στιγμή που παρέμεινα, δίκαια για μένα, η απάντηση είναι εκεί πέρα. Όποιος παρανομούσε έφευγε», πρόσθεσε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Παράλληλα, όταν ο τραγουδιστής έμαθε πως ο Γκότσης τον έκανε unfollow μετά την αποβολή του από το «Survivor All Star», φάνηκε να εκπλήσσεται και σχολίασε: «Όντως; Εντάξει! Στενάχωρο».

Επίσης, όταν ρωτήθηκε ποιον παίκτη ή παίκτρια θα ήθελε να δει να νικάει το ριάλιτι επιβίωσης, ο  Μπόγδανος έδειξε την υποστήριξη του στη Σταυρούλα.