Ηλίας Μπόγδανος: Παραδέχτηκε ότι έγραψε τη λίστα – «Εγώ έγραψα το χαρτάκι»

Συντάκτης: Newsroom

29 Ιουνίου 2023 15:00

Ηλίας Μπόγδανος: Παραδέχτηκε ότι έγραψε τη λίστα - «Εγώ έγραψα το χαρτάκι»

Ο Ηλίας Μπόγδανος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το «Survivor All Star» στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Ο ίδιος παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι ήταν ο άνθρωπος που έγραψε την περιβόητη λίστα του Ηλία Γκότση, για την οποία είχαν ειπωθεί τόσα πολλά από πολλούς διαφορετικούς παίκτες.

Υποστήριξε ωστόσο πως ο συμπαίκτης του δεν αποβλήθηκε μόνο για αυτή την παραβίαση από το παιχνίδι. Επίσης, ο παίκτης ξαφνιάστηκε όταν έμαθε πως ο Ηλίας Γκότσης τον έχει κάνει unfollow από το Instagram.

«Η λίστα Γκότση ήταν ένα χαρτάκι που δε θέλει πολλή σκέψη για να καταλάβει κάποιος πως το έχω γράψει εγώ, γιατί δεν ήξερε αγγλικά ο Ηλίας. Οπότε μου ζητήθηκε να γράψω αυτή τη λίστα. Τώρα από εκεί και πέρα, αυτό το πράγμα η παραγωγή το γνώριζε. Δεν το αρνούμαι. Εγώ έγραψα το χαρτάκι. Δεν το έδωσα εγώ, δεν είχα την επικοινωνία με αυτόν τον άνθρωπο που δόθηκε το χαρτάκι», είπε αρχικά.

«Ο Ηλίας κατά τη δική μου γνώμη και τα λεγόμενα ανθρώπων της παραγωγής δεν έφυγε για το χαρτάκι. Με το που τελείωσε όλο αυτό, εγώ πήγα και έπιασα τους ανθρώπους της παραγωγής και είπα ακριβώς πως έχει η κατάσταση. Και μου είπαν πως ο Ηλίας δεν φεύγει μόνο για αυτόν τον λόγο. Από τη στιγμή που παρέμεινα, δίκαια για μένα, η απάντηση είναι εκεί πέρα. Όποιος παρανομούσε έφευγε», πρόσθεσε έπειτα ο Ηλίας Μπόγδανος.

Παράλληλα, όταν ο τραγουδιστής έμαθε πως ο Ηλίας Γκότσης τον έκανε unfollow μετά την αποβολή του από το «Survivor All Star», φάνηκε να εκπλήσσεται και σχολίασε: «Όντως; Εντάξει! Στενάχωρο».

Επίσης, όταν ρωτήθηκε ποιον παίκτη ή παίκτρια θα ήθελε να δει να νικάει το ριάλιτι επιβίωσης, ο Ηλίας Μπόγδανος έδειξε την υποστήριξη του στη Σταυρούλα Χρυσαείδη.

Τέλος, για την κατάσταση της σχέσης του και αν θα κάνει το επόμενο βήμα σχολίασε: «Αν δεν είχαμε αυτό στο μυαλό μας (να κάνουμε το επόμενο βήμα) δεν θα μπαίναμε σε αυτή τη διαδικασία για δεύτερη φορά (σ.σ. λόγω της απόστασης). Προφανώς το έχουμε σκεφτεί. Απλά όλα θέλουν τον χρόνο τους και τον καιρό τους. Δεν μπορώ να πω ότι είναι η πρώτη μου προτεραιότητα με το που βγω να κάνω το επόμενο βήμα στη σχέση μου. Αλλά σε διαβεβαιώ πως η Αλεξάνδρα είναι ο άνθρωπος της ζωής μου».