Ηλίας Μπόγδανος: «Το Survivor ήρθε για μένα μετά από το απότομο κόψιμο του Your Face Sounds Familiar»

Δημοσιεύθηκε: 25 Νοεμβρίου 2021 09:40
Ηλίας Μπόγδανος: «Το Survivor ήρθε για μένα μετά από το απότομο κόψιμο του Your Face Sounds Familiar»

Ο Ηλίας Μπόγδανος, μιλώντας στον Νίκο Μουτσινά αναφέρθηκε στο Your Face Sounds Familiar που κόπηκε απότομα πέρυσι λόγω του κορονοϊού. Και για την απόφασή του να πάει στο Survivor. Σχολίασε την πολύ καλή σχέση που έχει με τον Acun Ilicali, ενώ τόνισε πως θα το σκεφτόταν για το All Star Survivor.

Ηλίας Μπόγδανος: «Το Survivor ήρθε για μένα μετά από το απότομο κόψιμο του Your Face Sounds Familiar».

«Το Survivor ήρθε για μένα μετά από το απότομο κόψιμο του Your Face Sounds Familiar. Εκεί είχα πάει με μεγάλη χαρά και μετά από μόλις έξι επεισόδια κόπηκε. Είχα πει θα πάω και θα βγω καλύτερος. Θα μάθω να τραγουδάω καλύτερα, να χορεύω καλύτερα, θα μάθω και μερικές μιμήσεις και όλο αυτό σταμάτησε. Οπότε μετά ακολούθησε το Survivor. Δεν το μετανιώνω ούτε λίγο που πήρα μέρος».

«Κατ’ αρχάς πήγα και είπα θα είμαι ο εαυτός μου. Έτσι κι αλλιώς όταν είσαι στον Άγιο Δομίνικο δεν μπορείς να κρυφτείς εύκολα. Κάποιοι ίσως να μπόρεσαν να το κάνουν. Εγώ όχι. Γι’αυτό μιλούσα όταν το ένιωθα».

Advertisement

Στο background του πλατό έπαιζε το νέο του single ”Το ίδιο μου κάνει”, το οποίο συγκέντρωσε στο Youtube πάνω από 15.000 views σε λιγότερο από 20 ώρες!

Μαζί του πρωταγωνιστούν και ο Σήφης Φαραντάκης και Βασίλης Παρωτίδης από το GNTM.

Advertisement