Ηλίας Ψινάκης: Αποκάλυψε πρώτη φορά το παρασκήνιο πίσω από την πολυσυζητημένη φούστα του Σάκη Ρουβά

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιουνίου 2022 12:58

Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε πρώτη φορά και αποκάλυψε όλο το απίστευτο παρασκήνιο και την περιβόητη φούστα του Σάκη Ρουβά.

Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν για ακόμα μία φορά αδιανόητα αποκαλυπτικός για τα όσα έχει ζήσει στη ζωή του μέσα από την εκπομπή στο Γηροκομείο που προβάλλεται πλέον από το Mega

«Είχαμε κάνει μια συναυλία με τον Σάκη στην Κύπρο όπου μας είχαν κράξει τρομερά και έφταιγα βέβαια εγώ που το κανόνισα, δεν έφταιγε ο Ρουβάς. Πάμε στο Κάπρι με το σκάφος του Valentino όπου υπήρχε και το σκάφος του Σουμάχερ, η Ζιζέλ και άλλες τέτοιες πολύ καλές που ήταν τότε μικρές. Βγαίνει μια στιγμή ο Ρουβάς από τη θάλασσα για να ανέβει στο σκάφος και τον τυλίγει όλο το πλήρωμα με μια πετσέτα. Λέει ο Valentino, “θα του ράψω μια φούστα! Που μπροστά θα είναι σαν φούστα και από πίσω σαν παντελόνα”.

Από πίσω ήταν πράγματι σαν παντελόνα αλλά δεν το έβλεπε κανείς το πίσω. Τέλεια, του λέω αλλά αναρωτιόταν αν θα ήθελε ο Σάκης να φορέσει φούστα και του είπα να το αφήσει πάνω μου. “Έλα εδώ! Θα πεις ναι σε όλα” του λέω. Του λέει ο Valentino το κόνσεπτ, βέβαια την πέταξε την μαλ..α τύπου “εγώ κάνω ότι θέλετε αρκεί να είναι σωστό σκηνοθετικά για να μη βγω μια τρελή με μια φούστα”. Ευτυχώς ήταν ο Δημήτρης Παπαϊωάννου και ο Φωκάς Ευαγγελινός που μας το έφτιαξαν και ήταν τούμπανο»

Γιατί έπρεπε να είναι τότε ο Valentino στην πρεμιέρα και μας το είχε υποσχεθεί ότι θα είναι παρών; Γιατί φαντάσου να έβγαινε στη σκηνή με φούστα ο προδότης και όλα αυτά που έλεγαν τότε και να μην ήταν εδώ ο Valentino! Καταλαβαίνεις τι θα γινόταν»