Ηλίας Ψινάκης για Μαρίζα Ρίζου: «Δε μπορώ τους ανθυποκουλτουριάριδες, δεν είναι της αισθητικής μου η κυρία»

Συντάκτης: Newsroom

3 Ιουνίου 2022 13:35

Πόλεμο έχει ξεκινήσει ο Ηλίας Ψινάκης με την κριτη του Χ-factor Μαρίζα Ρίζου για την οποία χρησιμοποίησε βαρύτατους χαρακτηρισμούς μιλώντας σε πρωινή εκπομπή.

Ο Ηλίας Ψινάκης για ακόμα μία φορά φέρνει τα πάνω κάτω στην ελληνική τηλεόραση μέσα από την συμμετοχή του απο το νουσικό Talent Show του Mega.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε στην τραγουδίστρια Μαρίζα Ρίζου και την κοινή τους συνύπαρξη στο μουσικό Talent Show X Factor που όπως φαίνεται έχει ξεκινήσει στραβά από την πρώτη κιόλας μέρα.

«Γνώριζα από παλιά τον Στέλιο Ρόκκο και τον Αντρέα Γεωργίου που τον είχαμε στο Dream Show και είχε βγει νικητής. Η κυρία Ρίζου δεν έδειξε να χαίρεται πάρα πολύ που ήρθα. Ο κύριος Stavento ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα γιατί έχει πολύ χιούμορ και είναι και πολύ γλυκό παιδί.

Ούτε καν τι δουλειά κάνει η κυρία Ρίζου δεν ξέρω. Λες ότι ήμουν λίγο αγενής μαζί της. Όχι, ποτέ δεν είμαι αγενής με κανέναν. Όταν μου είπε πρώτα “δε θα κάνετε νούμερα με την κιτρινίλα εις βάρος μου κύριε Ψινάκη” εγώ της είπα, “άντε μ@@η ξινέγκλο” για να μην της πω, “δε μας χ@@@ις κουκλίτσα μου”. Γενικά τους ανθυποκουλτουριάριδες δε τους μπορώ από παλιά. Δεν είναι του τύπου μου και της αισθητικής μου η κυρία και προφανώς ούτε και εγώ της δικής της».

Ο Ηλίας Ψινάκης και η Μαρίζα Ρίζου έχουν ανταλλάξει καρφιά και υπονοούμενα κατά τη διάρκεια του live στο Χ-factor με τον γνωστό μάνατζερ να βάζει φωτιά στο τηλεοπτικό πλατό