Ηλίας Ψινάκης: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Βλάσση Μπονάτσου

Συντάκτης: Newsroom

29 Ιουνίου 2022 13:15

Σε μια ακόμη αποκάλυψη προχώρησε ο Ηλίας Ψινάκης μέσα από την εκπομπή του «Γηροκομείο».

Ο πετυχημένος μάνατζερ και πρώην δήμαρχος Μαραθώνα είχε καλεσμένη την φίλη του Δήμητρα Παπαδοπούλου και μεταξύ άλλων στη συζήτησή τους έκανε την αποκάλυψη για το πώς χώρισαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Βλάσσης Μπονάτσος.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Ψινάκης είπε πως την περίοδο που χώρισε η Αλίκη Βουγιουκλάκη από τον Βλάσση Μπονάτσο εκείνος ήταν φίλος και των δύο, και προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες, έβγαινε με τον καθένα ξεχωριστά εναλλάξ κάθε βράδυ.

«Ο Βλάσσης ήταν η χαρά της ζωής. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, διαμάντι και δεν είχε κακία. Είχε τρομερό γέλιο. Ήταν πολύ ροκ και γλυκός. Όταν χώρισε με την Αλίκη, ήμουν φίλος και των δύο. Η Αλίκη τα έφτιαξε με τον Κώστα Σπυρόπουλο και στην αρχή ο Βλάσσης σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι. Ήμουν ένα βράδυ με τον Βλάσση κι ένα με την Αλίκη» ανέφερε ο Ηλίας Ψινάκης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Καθόμασταν στον Θεολόγο στο εξοχικό της και περιμέναμε να έρθει ο Φασουλής κι ο Βλάσσης. Εκεί που καθόμασταν στο σπίτι και χτενιζόταν η Αλίκη, είχε μια φωτογραφία του Βλάσση κι είπε Βλασσάκι μου εμείς μαζί θα γεράσεις… Μόλις χώρισαν, ο Βλάσσης έμενε μαζί μου τον πρώτο καιρό γιατί η Αλίκη τα είχε φτιάξει με τον Κώστα» πρόσθεσε ο Ηλίας Ψινάκης.