Ηλίας Ψινάκης: «Ο Σάκης ήταν και πολύ εργατικός και κομάντο. Του έλεγες πήδα, πήδαγε και μετά σε ρώταγε γιατί»

3 Μαΐου 2022 23:30

Πρόταση-βόμβα του Big Brother στον Ηλία Ψινάκη! Ποια διάσημη κωμική ηθοποιό προσέγγισε επίσης η παραγωγή

Καλεσμένος στην εκπομπή “Τετ α τετ” του Τάσου Τρύφωνος ήταν ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος μίλησε για τις χρυσές εποχές που βρισκόταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν συνεργαζόταν με μεγάλα ονόματα του χώρου της μουσικής, ανάμεσα τους ο Σάκης Ρουβάς αλλά και η Έλλη Κοκκίνου.

Αρχικά μίλησε για την τραγουδίστρια και τη συναυλία που είχε στην Πράσινη Γραμμή το 1997 και είχε προκαλέσει σάλο αποκαλύπτοντας πως η ορχήστρα τους δεν πήγε ποτέ και αναγκάστηκε να τραγουδήσει με την ορχήστρα του Τούρκου καλλιτέχνη.

«Η συναυλία το 1997 στην Πράσινη Γραμμή ήταν δική μου ιδέα. Πάμε εκεί και ήταν, πως είναι οι Beatles που πάνε και είναι όλοι έτοιμοι να τους αποθεώσουν, μπήκαμε και σε θωρακισμένα. Ήρθε η Έλλη Κοκκίνου, η καημένη ήταν η μόνη που ήρθε, η ορχήστρα μας δεν ήρθε ποτέ. Παίξαμε αναγκαστικά με την ορχήστρα του Μπουράτ. Έγινε αυτό το πράγμα και δεν ξέρεις πόσο συγκινητικό ήταν» είπε ο Ηλίας Ψινάκης που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται εκτός media και απολαμβάνει μια ήσυχη ζωή κυρίως στο σπίτι του που είναι χλιδάτο.

Η εξομολόγηση του Ηλία Ψινάκη για τον Σάκη Ρουβά

«Ο Σάκης ήταν και πολύ εργατικός και κομάντο. Του έλεγες πήδα, πήδαγε και μετά σε ρώταγε γιατί» είπε.

«Για μένα άλλο ήθελε ο μπαμπάς μου…»

Το ντοκιμαντέρ με την ιστορία της ζωής του Ηλία Ψινάκη συνεχίζεται και έτσι είδαμε άλλο ένα επεισόδιο από το γηροκομείο. Αυτή τη φορά ο manager των διασήμων προχώρησε σε τοποθετήσεις σχετικά με τη σχέση του με τους γονείς του. Όπως αποκάλυψε με τη μητέρα του η επαφή ήταν συγκριτικά καλύτερη από αυτή με τον πατέρα του.

Πολλά από αυτά, που έχει να διηγηθεί αποδεικνύουν περίτρανα το εκρηκτικό στοιχείο της σχέσης τους, μιας και ο ίδιος δεν ήταν από τα πιο ήρεμα παιδιά.

«Δεν είχα καλή σχέση. Ο πατέρας μου ήταν ένας πάρα πολύ άξιος άνθρωπος. Είχε την ΗΛΚΑ. Είχε εφεύρει τους αναφλεκτήρες των μπαζούκας. Κακό κάρμα βέβαια αλλά πάρα πολλά λεφτά. Γεννήθηκα σε ένα περιβάλλον με πολύ μορφωμένους από την πλευρά της μαμάς μου και πολύ πλούσιους από την πλευρά του μπαμπά μου και τους έβλεπα όλους αυτούς χάλια.

Για μένα άλλο ήθελε ο μπαμπάς μου άλλο η μαμά μου. Μια φορά με αποκλήρωσε μία μέρα δυο φορές και του λέω μπαμπά δε γίνεται αυτό το πράγμα. Μου έλεγε “να κουρευτείς αλλιώς τη Μερσεντές στον κύριο Γιάννη”. Μια μέρα τα μάζεψα, πάω στο γραφείο στον Πειραιά να το δώσω στον κύριο Γιάννη, δεν φρενάρει στα πλακάκια η Μερσεντές, μπαίνει η τζαμαρία όλη και σκάει στο καπό αλλιώς δεν θα σας μίλαγα και λέω “πες στον πούστη τη Μερσεντές την έδωσα και να μην με ξαναπάρει τηλέφωνο”.

Η πατέρας μου μού έλεγε “μην δέχεσαι συμβουλές. Θα τους λες δώσε μου 10.000 δολάρια”. Μια μέρα είπε να μου δώσει μια συμβουλή και του λέω “δώσε μου 10.000 δολάρια” και κόβει ένα τσεκ και μου το δίνει».