Ηλίας Ψινάκης: “Του έλεγες πήδα, πήδαγε και μετά σε ρώταγε γιατί”

2 Μαΐου 2022 11:30

Ο Ηλίας Ψινάκης έχει δημιουργήσει τη δική του εκπομπή μέσα από το YouTube με καλεσμένους αλλά και αποκαλύψεις για την πολυτάραχη ζωή του και το ελληνικό Star system.

Ηλίας Ψινάκης: “Του έλεγες πήδα, πήδαγε και μετά σε ρώταγε γιατί”

Ο Ηλίας Ψινάκης κάνει την δική του επιτυχία μέσα από το YouTube και την εκπομπή στο γηροκομείο όπου ο ίδιος πρωταγωνιστής σε απίστευτες ιστορίες γέλιου αλλά και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της σκηνής του πορείας με τον Σάκη Ρουβά.

Ο πρώην Δήμαρχος Μαραθώνα στην τελευταία του εκπομπή Αναφέρθηκε στην απόφασή του να κάνει ο Σάκης Ρουβάς μία συναυλία πάνω στην πράσινη γραμμή στην Κύπρο δημιουργώντας μία θύελλα αντιδράσεων και φέρνοντας τεράστια αναστάτωση στο νησί.

Ο ίδιος αποκάλυψε τις δραματικές στιγμές που έζησε φτάνοντας στην μεγαλόνησο μαζί με τον Σάκη Ρουβά και την Έλλη Κοκκίνου μία εποχή που στην Κύπρο υπήρχαν τεράστιες εντάσεις λόγω των προκλητικών επιθέσεων της Τουρκίας αλλά και της δολοφονίας των ελληνοκυπρίων Σολωμού Σολωμού και Ισαάκ Ισαάκ.

«Η συναυλία το 1997 στην Πράσινη Γραμμή ήταν δική μου ιδέα. Πάμε εκεί και ήταν, πως είναι οι Beatles που πάνε και είναι όλοι έτοιμοι να τους αποθεώσουν, μπήκαμε και σε θωρακισμένα. Ήρθε η Έλλη Κοκκίνου, η καημένη ήταν η μόνη που ήρθε, η ορχήστρα μας δεν ήρθε ποτέ. Παίξαμε αναγκαστικά με την ορχήστρα του Μπουράτ. Έγινε αυτό το πράγμα και δεν ξέρεις πόσο συγκινητικό ήταν»

Φυσικά ο Ηλίας Ψινάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και προσωπικά στον Σάκη Ρουβά μιλώντας για την εργατικότητα του και τον τρόπο που αντιμετώπιζε τις συμβουλές που του έδινε κατά τη διάρκεια της κοινής τους επαγγελματικής πορείας.

Ο γνωστός μάνατζερ με τον χαρακτηριστικό του τρόπο θέλησε να σκιαγραφήσει τον χαρακτήρα του διάσημου Star και τον τρόπο που εκτελούσε τις εντολές που του έδινε

«Ο Σάκης ήταν και πολύ εργατικός και κομάντο. Του έλεγες πήδα, πήδαγε και μετά σε ρώταγε γιατί»