Ηλίας Βρεττός: Απαντά στα δημοσιεύματα περί γάμου με την σύντροφό του

18 Μαΐου 2022 14:56

Ηλίας Βρεττός: Απαντά στα δημοσιεύματα περί γάμου με την σύντροφό του

Πριν μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Ηλίας Βρεττός ετοιμάζεται να παντρευτεί σε λίγους μήνες την εκλεκτή της καρδιάς του, Αναστασία Δεληγιάννη στην Εύβοια.

Ωστόσο, ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ότι, αν και υπάρχουν σκέψεις για το επόμενο βήμα στη σχέση τους, τίποτα δεν είναι μέχρι στιγμής σίγουρο. Παράλληλα, ο Ηλίας Βρεττός προχώρησε και σε μια εξομολόγηση για το ατύχημά του.

Το ατύχημα

«Στην πίστη μου στον Θεό βρίσκω δύναμη, ελπίδα, αισιοδοξία και τον εαυτό μου. Ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στη ζωή ενός ανθρώπου οπωσδήποτε είναι ένα πολύ μεγάλο ταρακούνημα που σε κάνει να τα βλέπεις όλα διαφορετικά. Είμαι σε θέση να βλέπω πιο καθαρά. Ήταν σαν να είναι θολό το τζάμι και τώρα να ξεθόλωσε. Έχω κάνει αρκετά τατουάζ για να καλύψω τις τομές μου μετά το ατύχημα. Έχω γεμίσει τατουάζ. Δεν θα έρθει ποτέ 100% η αποκατάσταση».

Ο γάμος

«Εκτός από έρωτα έχω βρει υγεία και μια σχέση που με γεμίζει και με στηρίζει στις επιλογές μου, στη δουλειά μου και με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό που έχουμε καταφέρει με την Αναστασία. Μια τέτοια υγιής και σοβαρή σχέση οπωσδήποτε σε κάνει να σκέφτεσαι πιο σοβαρά τα πράγματα, απλά πολύ ειλικρινά θέλω να σου πω ότι έχω βρεθεί στην άβολη θέση τον τελευταίο καιρό να έχουν βγει κάποια δημοσιεύματα περί γάμου, πριν ακόμη να έχουμε πάρει εμείς τις αποφάσεις. Υπάρχουν σκέψεις αλλά όταν κάτι δεν έχει κανονιστεί και δεν είναι σίγουρο, δεν μπορώ να βγω να πω ξαφνικά ότι ισχύει ή ότι παντρεύομαι».

«Έχω σκεφτεί τον εαυτό μου ως πατέρας»

«Έχω σκεφτεί τον εαυτό μου ως πατέρας. Κλείνω τα 39 τον Σεπτέμβριο, δεν είμαι πια μικρό παιδάκι. Όσο πιο πολύ μεγαλώνω, τόσο περισσότερο πιο πολύ μου βγαίνει η ανάγκη και η επιθυμία της πατρότητας».