Ηλίας Βρεττός: ερωτευμένος στη Μύκονο! Αυτή είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του τραγουδιστή

7 Ιουλίου 2021 09:20

Ηλίας Βρεττός: ερωτευμένος στη Μύκονο! Αυτή είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του τραγουδιστή

Είναι ερωτευμένος και φαίνεται. Μπορεί ο Ηλίας Βρεττός να κρατά την προσωπική ζωή του μακριά από τα φλας, αλλά δεν κρύβει ότι έχει βρει τη γυναίκα της ζωής του.

Ο Ηλίας Βρεττός μαζί με την αγαπημένη του Αναστασία Δεληγιάννη αποφάσισαν να περάσουν λίγες ημέρες ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς. Και η Μύκονος ήταν για εκείνους ο κατάλληλος προορισμός.

Ηρέμησαν με φώτο τις ομορφιές του νησιού και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό καθώς πήγαινε να κάνει το μπάνιο του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει επιλέξει να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το έχει καταφέρει.Οι δυο τους είναι μαζί σχεδόν τρία χρόνια και ο Ηλίας Βρεττός επέλεξε να μιλήσει δημόσια για τη σύντροφό του στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρνατούτολγου όπου ήταν καλεσμένος λέγοντας:

«Θέλω να κάνω παιδί. Η Αναστασία, έτσι λέγεται η κοπέλα μου, δεν έχει καμιά σχέση με τον χώρο και γι΄ αυτό στεριώσαμε τελικά. Είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί. Το λέω πρώτη φορά εξάλλου είμαστε μαζί 2,5 χρόνια. Είμαι σε μια πολύ καλή πορεία για τον γάμο την οικογένεια μαζί. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».