Ηλίας Βρεττός: Η αποκάλυψη για τον γάμο του με την Αναστασία Δεληγιάννη

Συντάκτης: Newsroom

17 Νοεμβρίου 2022 12:58

Ηλίας Βρεττός: Η αποκάλυψη για τον γάμο του με την Αναστασία Δεληγιάννη

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για την σύζυγό του Αναστασία Δεληγιάννη, τον γάμο τους αλλά και για την επιθυμία να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

«Η Αναστασία είναι γενικά πανταχού παρών, είναι δίπλα μου στα πάντα, είναι δίπλα μου ουσιαστικά. Δηλαδή, ακόμη κι όταν δεν είναι σαν φυσική παρουσία, είναι εκεί και όταν μπορεί να είναι κοντά μου και σαν φυσική παρουσία είναι όντως. Και στην περιοδεία ήρθε μαζί μου στην Αμερική και τον Καναδά. Ήμασταν και αμέσως μετά από τον γάμο, οπότε ήταν και ωραίο το timing, γιατί συνδυάσαμε και τη δουλειά μαζί με το honey moon και τις όμορφες στιγμές».

«Στα 39 μου αισθάνομαι γεμάτος από εμπειρίες. Δεν μου λείπει κάτι. Έχω ζήσει, όντως, έντονα τη ζωή μου. Γι’ αυτό τον λόγο προχώρησα και στον γάμο, αλλά όχι μόνο γι’ αυτό. Αισθάνομαι ότι αν δεν ήταν η Αναστασία δεν θα έπαιρνα εύκολα την απόφαση να παντρευτώ. Παντρεύτηκα, γιατί είναι αυτός ο άνθρωπος, γιατί μου βγάζει αυτά που μου βγάζει και γιατί πραγματικά βλέπω τη ζωή μου μαζί της και μακάρι να συνεχιστεί όλο αυτό και να πάει έτσι όπως το ονειρευόμαστε».

«Αισθάνομαι ότι είμαστε ήδη οικογένεια με την Αναστασία. Έχω δηλώσει πάρα πολλές φορές ότι θέλω πάρα πολύ να κάνω παιδί, παιδιά, όσα με αξιώσει ο Θεός. Όταν παντρεύονται δύο άνθρωποι αυτό θέλουν να κάνουν», είπε ο Ηλίας Βρεττός.