Ηλίας Βρεττός: Μυστικός γάμος για τον τραγουδιστή και την σύντροφό του, Αναστασία Δεληγιάννη

Συντάκτης: Newsroom

28 Αυγούστου 2022 14:03

Ηλίας Βρεττός: Μυστικός γάμος για τον τραγουδιστή και την σύντροφό του, Αναστασία Δεληγιάννη

Κάτω από άκρα μυστικότητα σκοπεύει να παντρευτεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κύμη της Εύβοιας ο Ηλίας Βρεττός την εκλεκτή της καρδιάς του Αναστασία Δεληγιάννη.

Μάλιστα το ζευγάρι, σύμφωνα με τη Real, δεν έχει ανακοινώσει την ημερομηνία και λεπτομέρειες του γάμου του ούτε στους εκλεκτούς καλεσμένους του οι οποίοι έχουν ήδη αρχίσει να καταλύουν σε ξενοδοχεία της Κύμης.

Οι δύο ερωτευμένοι οι οποίοι είχαν καταφέρει να κρατήσουν τον έρωτά τους μυστικό για παραπάνω από 2 χρόνια και παραδέχτηκαν μόλις τον Απρίλιο του 2021, μετά από 4 χρόνια θα ενώσουν τις ζωές τους παρουσία στενών συγγενών και καλών φίλων, όπως ακριβώς έχουν ονειρευτεί.

Το bachelorette party της νύφης

Ακριβώς λόγω της ανάγκης τους να κρατήσουν αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο γνωστός τραγουδιστής και η personal trainer αποφάσισαν να κρατήσουν αποστάσεις και από τα social media, γι’ αυτό και δεν έχουν ανεβάσει καμία φωτογραφία τους. Το γεγονός όμως ότι η Αναστασία έκανε bachelorette party, ως είθισται πριν τον γάμο, το πρόδωσε μία και μόνο ανάρτηση η οποία αναφερόταν σε αυτό το πάρτι με τις φίλες της. Τίποτα άλλο όμως δεν διέρρευσε, ούτε από φωτογραφίες ούτε από στοιχεία για τις όμορφες αυτές στιγμές που βίωσε.

Ο γάμος λοιπόν αναμένεται να γίνει μέσα στα επόμενα 24ωρα με τον τραγουδιστή φυσικά αλλά και την αγαπημένη του να είναι τρισευτυχισμένοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά τον γάμο, ο Ηλίας Βρεττός ετοιμάζει βαλίτσες και φεύγει για Καναδά και Αμερική για περιοδεία με την Έλλη Κοκκίνου η οποία θα ξεκινήσει από το Μόντρεαλ στις 16 Σεπτεμβρίου.

Ο Ηλίας Βρεττός παντρεύεται! Το ανακοίνωσε ο ίδιος

O Ηλίας Βρεττός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα το πρωί της Δευτέρας και ανακοίνωσε ότι παντρεύεται!

Για πρώτη φορά ο τραγουδιστής αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου του, ο οποίος όπως είπε, θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Εύβοια.

«Τα δημοσιεύματα περί γάμου που είχαν κυκλοφορήσει έφεραν και εμένα και τη σύντροφό μου σε μια αμηχανία διότι δεν ήταν ακόμη κανονισμένα τα πράγματα. Πλέον μπορώ να το ανακοινώσω και επίσημα, παντρεύομαι στις αρχές του Σεπτέμβρη και αυτός είναι ο λόγος που μίλησα και για συγκυριακή στιγμή στο τραγούδι μας. Είχα πει ότι όταν είναι σίγουρο θα το πει, αυτή τη στιγμή που έχουν δρομολογηθεί τα πάντα δεν έχω λόγο να μην σας το αποκαλύψω».

«Επειδή η Αναστασία έχει αλλεργία με τη δημοσιότητα, θα προσπαθήσω να κρατήσω τον γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σε κλειστό κύκλο. Έχω μια σχέση που με ισορροπεί με έναν άνθρωπο που είναι σε πολλά αντίθετος από μένα και αυτή η αντίθεση είναι αυτή που μας δένει. Έκανα πρόταση γάμου, όλα έγιναν με παραδοσιακό τρόπο. Όλα θα γίνουν με τη σωστή σειρά των πραγμάτων. Ο γάμος θα γίνει στην Εύβοια σε πολύ στενό κύκλο και όπως το έχουμε φανταστεί και οι δυο μας», αποκάλυψε ο Ηλίας Βρεττός.