Ηλίας Βρεττός: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Μαρτίου 2023 10:26

Περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος μάλιστα χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο της Κύμης.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός έκανε γνωστό μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα πέρασε κολικό νεφρού, πάντως πλέον αισθάνεται καλύτερα.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε αργά το βράδυ της Κυριακής μία φωτογραφία του με ορό στο χέρι, στο νοσοκομείο Κύμης.

«Ευχαριστώ θερμά το νοσοκομείο Κύμης! Δεν ξέρω πώς διέρρευσε αλλά επειδή μου στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα για την υγεία μου, να ξέρετε πως όντως πέρασα κολικό νεφρού.

Ναι πονάει πάρα πολύ! Είμαι πολύ καλύτερα τώρα και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας», έγραψε στην ανάρτησή του ο καλλιτέχνης.

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε πρόσφατα για τον γάμο του με την Αναστασία Δεληγιάννη κι εξήγησε τι ήταν αυτό που ξεχώρισε σε εκείνη. Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και αναφέρθηκε στη ζωή του πλέον, ως παντρεμένος.

«Με την Αναστασία νιώθουμε πλέον οικογένεια. Κάποια πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο μετά τον γάμο», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί και της είχα κάνει πρόταση γάμου στον πρώτο 1,5 μήνα σχέσης».

Όπως είπε στη συνέχεια, είχε καταλάβει εξ αρχής ότι είναι η «γυναίκα της ζωής του». «Της είπα ότι το αναμενόμενο θα ήταν να το έδινα στα δύο ή τρία χρόνια σχέσης. Ωστόσο, ήθελα να ξέρει ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου», ανέφερε.

«Ξεχώρισα πολλά στην Αναστασία, ήμουν σίγουρος ότι το πράγμα θα πάει εκεί που πήγε. Είναι τελείως εκτός χώρου, από όλες τις απόψεις. Έχει φοβερή αλλεργία σε ό,τι έχει να κάνει με τη δημοσιότητα και την προβολή, οπότε είναι δίπλα μου 100% για αυτό που είμαι σαν άνθρωπος και όχι για το περιτύλιγμα. Είναι πολύ αληθινός άνθρωπος, σε σημείο που πολλές φορές σε σοκάρει η ευθύτητά της και πώς θα σου πει κάτι μέσα στη μούρη σου. Εγώ το έχω πολύ ανάγκη αυτό», δήλωσε για την αγαπημένη του.