Ήλιος spoiler: η Αθηνά είναι πάλι στο ψυχιατρείο

14 Απριλίου 2022 09:20

Ήλιος spoiler: η Αθηνά είναι πάλι στο ψυχιατρείο

Ο Χρήστος και η Ελπίδα ψάχνουν να βρουν ποιος είναι ο «Σόλωνας» που καλύπτει ο Αντρέας στη σειρά Ήλιος.  Αφού αυτός αποτελεί πλέον τον βασικό ύποπτο για τις επιθέσεις και τις δολοφονίες των νοσηλευτριών.

Ήλιος spoiler: η Αθηνά είναι πάλι στο ψυχιατρείο.

Η υπόθεση δείχνει να ξεκαθαρίζει, ωστόσο κάποια κομμάτια δεν κολλάνε στο «παζλ». Η Λήδα πλησιάζει για πρώτη φορά την Άρτεμη… Η Αθηνά είναι πίσω στο ψυχιατρείο και ο Στέφανος είναι πάλι ελεύθερος να προχωρήσει με τα σχέδιά του.

Η Αλίκη προσπαθεί να πείσει τη Βίβιαν να ξεσκεπάσει τον Στέφανο. Ο Παύλος ξεκαθαρίζει τα συναισθήματά του, καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να είναι πια με την Γεωργία και της το λέει ανοιχτά. Η Αλίκη μένει άφωνη όταν ο Παύλος την επισκέπτεται και της εξομολογείται πως είναι ερωτευμένος μαζί της…

Δείτε στο επόμενο επεισόδιο

Η θέση της Αλίκης είναι δύσκολη προσπαθώντας να βοηθήσει τόσο την Αθηνά όσο και τον Αντρέα. Κάνει ξεκάθαρη τη θέση της στον Παύλο. Ο οποίος της έχει αποκαλύψει ότι δεν του είναι αδιάφορη.

Ο Αχιλλέας απαγορεύει στην Αλίκη να βλέπει την Αθηνά, θεωρώντας την υπεύθυνη για τις θεωρίες της Αθηνάς για το Στέφανο. Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Σόλωνα για τους φόνους των νοσοκόμων, ενώ ο Αντρέας κάνει μια ανατρεπτική αποκάλυψη… Η Βίβιαν δέχεται μια σοκαριστική πρόταση από τη μητέρα του Στέφανου. Κι ενώ η αλήθεια για τον Στέφανο πάει να αποκαλυφθεί, μια νέα επίθεση στο νοσοκομείο φέρνει τον Νικήτα αντιμέτωπο με ένα οδυνηρό ενδεχόμενο για τη Λήδα…