Ήλιος spoiler: η Αθηνά το σκάει από το ψυχιατρείο

12 Απριλίου 2022 09:20

Ήλιος spoiler: η Αθηνά το σκάει από το ψυχιατρείο

Η επίθεση εναντίον του Αντρέα αναστατώνει την Λήδα. Αλλά και τον Νικήτα που έχει επιφυλάξεις για την ασφάλειά της στη σειρά Ήλιος. Ο Αντρέας της ζητάει να προσέχει. Αλλά  όπως όλα δείχνουν η Λήδα προτιμάει να προκαλέσει τον άγνωστο δολοφόνο προκειμένου να βοηθήσει τον Χρήστο να τον συλλάβει.

Ήλιος spoiler: η Αθηνά το σκάει από το ψυχιατρείο.

Η Αθηνά κάνει ότι ακολουθεί την αγωγή του Αχιλλέα προκειμένου να ελέγχει όσο μπορεί την κατάσταση. Ο Στέφανος βάζει μπροστά το σχέδιό του, ώστε να εξοντώσει τον Αχιλλέα και να ανοίξει το δρόμο για την κηδεμονία του γιου του. Η Βίβιαν, δείχνει ότι την πειράζει η απόμακρη συμπεριφορά του Στέφανου. Τότε αποφασίζει και τον παρακολουθεί και σαν αποτέλεσμα κάνει μια σοκαριστική αποκάλυψη. Η Αθηνά, με τη βοήθεια της Αλίκης, καταφέρνει να το σκάσει απ’ το ψυχιατρείο και να αιφνιδιάσει τον Στέφανο…

Δείτε στο επόμενο επεισόδιο

Η Αθηνά, με την βοήθεια της Αλίκης, δραπετεύει από την ψυχιατρική κλινική και πάει να βρει τον Στέφανο… Η Βίβιαν γνωρίζει πια την αλήθεια για τον Στέφανο και πρέπειι να φύγει μακριά του… Ο Αντρέας πάει χτυπημένος  στο νοσοκομείο, αλλά δεν θέλει να μιλήσει στην αστυνομία τόσο για το περιστατικό όσο και για τον δολοφόνο. Η Ελένη τον επισκέπτεται στο νοσοκομείο και, πάνω στην ένταση της συζήτησης, του ξεφεύγει το όνομα του δολοφόνου.

Ο Αχιλλέας πέφτει θύμα επίθεσης και όλες οι υποψίες δείχνουν την Αθηνά, αφού το κόλπο που έκανε με την Αλίκη δεν έμεινε κρυφό… Τόσο η ίδια όσο και η Αλίκη είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Παύλος στηρίζει την Αλίκη και πιστεύει πια και ο ίδιος ότι οι υποψίες της Αθηνάς για τον Στέφανο είναι βάσιμες… Πώς θα καταφέρουν, όμως, να το αποδείξουν;

Ο Χρήστος και η Ελπίδα ψάχνουν να βρουν ποιος είναι ο «Σόλωνας» που καλύπτει ο Αντρέας και θεωρείται πλέον ο βασικός ύποπτος για τις επιθέσεις και τις δολοφονίες των νοσηλευτριών. Η υπόθεση δείχνει να ξεκαθαρίζει, ωστόσο κάποια κομμάτια δεν κολλάνε στο «παζλ»