Ήλιος: τα πρώτα πλάνα από τον νέο κύκλο επεισοδίων

Δημοσιεύθηκε: 20 Ιουλίου 2021 16:15
Ήλιος: τα πρώτα πλάνα από τον νέο κύκλο επεισοδίων

Ήλιος: τα πρώτα πλάνα δείχνουν πως ο δεύτερος κύκλος έρχεται γεμάτος ανατροπές. Όλοι οι πρωταγωνιστές βρίσκονται στο νοσοκομείο, συντετριμμένοι.

Ήλιος: τα πρώτα πλάνα από τον νέο κύκλο επεισοδίων.

Τα θύματα είναι πολλά, οι τραυματίες επίσης. Κανείς δε μπορεί να συνειδητοποιήσει το μεγάλο κακό που τους βρήκε, σε μία τόσο ευτυχισμένη μέρα!

Η έκρηξη στο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης ανοίγει νέες πληγές για όλους… Οι απώλειες προκαλούν πόνο, θυμό αλλά και πολλά ερωτηματικά. Πράξεις και επιλογές του χθες καθορίζουν το τώρα… Ένα παλιό μυστικό αποκαλύπτεται και κινδυνεύει να καταστρέψει τη ζωή της Αλίκης. Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια;

Οι αγαπημένοι μας ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με λάθη και αποκαλύψεις του παρελθόντος. Όσο η Αλίκη παλεύει με το μυστικό αυτό που έρχεται στο φως, η Λήδα έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν του Νικήτα που ζητά εκδίκηση…

Μια στυγνή δολοφονία θα φέρει αντιμέτωπο τον Δημήτρη με μία γυναίκα από τα παλιά… Όλοι οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με μοιραία λάθη και επιλογές του παρελθόντος τους… Τίποτα δεν μπορεί να τους προστατέψει πια. Ένας αγαπημένος τους άνθρωπος έχει χαθεί και όλοι παλεύουν να μαζέψουν τα σπασμένα τους κομμάτια.

Θρήνος, θλίψη, οργή και δίψα για εκδίκηση. Όλα αυτά, όσο άτομα του παρελθόντος επιστρέφουν, φέρνοντας ανατροπές. Δύο νέοι χαρακτήρες εισβάλλουν στη σειρά και αναστατώνουν τους πρωταγωνιστές. Νέες υποθέσεις γεμάτες σασπένς, έρχονται για να καθηλώσουν τους τηλεθεατές. Ο Λαϊνάς καλείται μαζί με την Αθηνά να αναλάβουν δράση.