Ίνα Ταράντου: «Πέρασα άσχημα στον Γιώργο Λιάγκα και στην Φαίη Σκορδά»

Συντάκτης: Newsroom

28 Οκτωβρίου 2022 13:30

Ίνα Ταράντου: «Πέρασα άσχημα στον Γιώργο Λιάγκα και στην Φαίη Σκορδά»

Η Ίνα Ταράντου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η παρουσιάστρια του Open μίλησε και για την περίοδο που είχε αναλάβει την αρχισυνταξία στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

«Σαφώς βλέπουμε τα νούμερα κι ότι είναι πολύ χαμηλή η τηλεθέαση αυτήν την περίοδο. Είναι πάρα πολύ νωρίς και πολύ άδικο να πει κάποιος κάτι γιατί δεν έχει δοθεί ο χρόνος να δείξει τι είναι» δήλωσε η Ίνα Ταράντου.

«Είχα αναλάβει την αρχισυνταξία στην εκπομπή του Λιάγκα και της Σκορδά. Ήταν η περίοδος που αναζητούσα δουλειά και βρήκα αυτήν. Δεν ήμουν καθόλου καλή. Το ομολογώ. Πέρασα άσχημα γιατί ούτε κι εγώ μπορούσα να ανταποκριθώ σε αυτόν το ρόλο και για τα παιδιά που με εμπιστεύτηκαν. Εντάξει, δεν μπορούσε να γίνει αυτό. Είχα φύγει πριν τελειώσει η σεζόν. Δεν μου αρέσει να μένω κάπου, που εγώ δεν μπορώ να προσφέρω τα ανάλογα που περιμένουν οι άλλοι» δήλωσε η Ίνα Ταράντου για τη συνεργασία της με τους δύο παρουσιαστές.

Κατερίνα Καινούργιου: «Κι εγώ έχω κάνει βλακείες, είχα πει γοητευτικό τον Γιώργο Λιάγκα»

Στον Γιώργο Λιάγκα αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της, με αφορμή το σχόλιο που είχε κάνει στο παρελθόν για την εμφάνιση του παρουσιαστή.

«Κι εγώ έχω κάνει βλακείες. Πριν από 10 χρόνια γενικότερα είχα πει ότι θεωρώ γοητευτικό τον Γιώργο Λιάγκα… Έχω πει τέτοια βλακεία», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος.

«Σαν δημοσιογράφος να το πούμε τώρα, είναι εξαιρετικός, ο καλύτερος σε αυτό που κάνει, αλλά σαν άντρας, τώρα καμιά φορά που τον βλέπω και θα πω τη γνώμη μου, δεν τον θεωρώ γοητευτικό. Ωραία, δεν το συνεχίζω. Αλλάζουν τα πράγματα και το λέω και με χιούμορ, μην το πάρετε πολύ σοβαρά. Αλλάζουν και τα γούστα. Εμένα άλλοι άνδρες μου άρεσαν παλιότερα, άλλοι τώρα», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω περάσει σοβαρά προβλήματα υγείας, έχω νοσηλευτεί»

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την ταλαιπωρία που πέρασε με την υγεία της όσο βρισκόταν στην επιτροπή του GNTM πέρασε σε μια προσωπική εξομολόγηση.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως έχει περάσει δύσκολα στο παρελθόν με την υγεία της, όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί, ενημερώνοντας και τους συνεργάτες της.

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που η Ηλιάνα μου είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας, εγώ εύχομαι να είναι καλά η κοπέλα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και εύχομαι να μην πέρασε τίποτα πιο σοβαρό. Απλά ξέρετε δεν είναι η μόνη. Πάρα πολλοί άνθρωποι, όπως και σε μένα έχει συμβεί να έχω περάσει σοβαρά προβλήματα υγείας και να έχω νοσηλευτεί με πολλούς συνεργάτες μου να το γνωρίζουν», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.