Ίνα Ταράντου στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ: «Όταν ήμουν πιτσιρίκα ήμουν ερωτευμένη μαζί σας»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Σεπτεμβρίου 2022 13:05

Η Ίνα Ταράντου φιλοξένησε στην εκπομπή της «Εμείς» τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ και του αποκάλυψε ότι κάποτε υπήρξε ερωτευμένη μαζί του!

Με αφορμή την επανάληψη της επιτυχημένης παράστασης «Οι 12 ένορκοι» στο θέατρο Αλκμήνη, ο ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ παραχώρησε συνέντευξη στην Ίνα Ταράντου.

Η παρουσιάστρια του OPEN αιφνιδίασε ευχάριστα τον ηθοποιό καθώς του έκανε μια ξεχωριστή αποκάλυψη.

«Θα σας κάνω μια εξομολόγηση! Οφείλω, δηλαδή, να την κάνω… Όταν ήμουν πιτσιρίκα ήμουν ερωτευμένη μαζί σας. Έφαγα όλο μου το χαρτζιλίκι στην Κέρκυρα, όπου έμενα τότε, για να πάω σινεμά και να δω πόσες φορές το Έξοδος κινδύνου’.

Έβλεπα και το σίριαλ, βέβαια, το ‘Φως του Αυγερινού’. Και οι φίλες μου βέβαια και φαντάζομαι ότι δεν το ακούτε για πρώτη φορά. Δεν ξέρω αν εσείς, όμως, είχατε συναίσθηση της απίστευτης ομορφιάς και γοητείας που είχατε τότε», είπε η παρουσιάστρια.

Από τη δική του πλευρά, ο Εσκενάζυ απάντησε: «Να τα μας! Δεν νομίζω ότι κανένας μας έχει συναίσθηση του τι γίνεται. Είναι θέμα όμως χαρακτήρα το πώς αντιμετωπίζει καθένας τη ζωή του. Αλλά συναίσθηση δεν έχει κανένας ή να βλέπει στον καθρέφτη τον εαυτό του και να λέει ‘φτου σου τι ωραίος που είσαι’».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν νομίζω να το κάνει κανένας αυτό. Εγώ είχα συνειδητοποιήσει ότι κάτι συμβαίνει, έχοντας κάποιες επιτυχίες αλλά κατάλαβα ότι όλα είναι μέσα στη δουλειά μας. Αυτό θα περάσει, θα έρθει κάτι άλλο, θα έρθει μια αποτυχία.

Η επιτυχία δηλαδή είναι αναλώσιμη και η αποτυχία, όταν έρχεται, σε κάνει σοφότερο».

Ο ηθοποιός κατέληξε σημειώνοντας: «Το κομμάτι της ομορφιάς ούτε με ενόχλησε ούτε δεν με ενόχλησε. Δεν με απασχόλησε καθόλου».

Σημειώνεται, τέλος, ότι στην πετυχημένη παράσταση «Οι 12 ένορκοι» συμμετέχουν μαζί με τον Εσκενάζυ οι Τάσος Γιαννόπουλος, Δημήτρης Δεγαΐτης, Μάνος Ζαχαράκος, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Βαγγέλης Κρανιώτης, Νίκος Μέλλος (δ.δ.: Νίκος Βατικιώτης), Κωνσταντίνος Μπάζας, Παντελής Παπαδόπουλος, Τάσος Παπαδόπουλος, Ορέστης Τρίκας και Βασίλης Φακανάς.