Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Μου έχει περάσει από το μυαλό να κάνω παιδί αλλά αυτή την περίοδο δεν έχω σύντροφο»

10 Δεκεμβρίου 2021 20:15

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Μου έχει περάσει από το μυαλό να κάνω παιδί αλλά αυτή την περίοδο δεν έχω σύντροφο»

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωϊνιάτικα του Open και μίλησε για τον ρόλο της στη θεατρική παράσταση 8 γυναίκες. Παράλληλα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το μητρικό της φίλτρο ξύπνησε ο γιος της αδερφής της.

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Μου έχει περάσει από το μυαλό να κάνω παιδί αλλά αυτή την περίοδο δεν έχω σύντροφο».

«Στο θέατρο “Αλίκη” θα με δείτε σε ένα πολύ διαφορετικό ρόλο. Κάνω μία πρώην πόρνη πολυτελείας και έρχεται μέσα στο έργο για αν επιβάλλει την τάξη. Στην δουλειά μου επιλέγω να κάνω συνέχεια διαφορετικά πράγματα. Από πολύ μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός».

Θα ήθελε να αποκτήσει παιδί

«Μου έχει περάσει από το μυαλό να κάνω παιδί αλλά αυτό στο “ξυπνάει” ο σύντροφος και αυτή την περίοδο δεν έχω σύντροφο».

Για το κίνημα #metoo

«Είμαι στο πλευρό του κάθε ανθρώπου που έχει βιώσει το οποιοδήποτε άσχημο συναίσθημα. Και ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης δεν μπορώ να εκλογικεύσω μέσα μου αυτό που μπορεί να βιώνει ένας άνθρωπος στο βαθμό που το βιώνει. Έπεσα από τα σύννεφα με όσα ακούστηκαν στον καλλιτεχνικό χώρο».

Για τον Άρη Σερβετάλη είπε

«Δεν είμαι υπέρ των διαχωρισμών. Από τη στιγμή που λύθηκε δεν έχω να πω κάτι περισσότερο πάνω σε αυτό. Στην παράσταση που παίζω είναι όλοι εμβολιασμένοι. Ο κόσμος λαχταράει να έρθει στο θέατρο».