Ιωάννα Γεωργακοπούλου: Έριξε το Instagram με ολόγυμνη φωτογραφία!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Ιανουαρίου 2023 11:10

«Σεισμό» προκάλεσε στο Instagram η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η οποία πρόσφατα φωτογραφήθηκε γυμνή για τις ανάγκες του 16ου Naked Issue του downtownmaggr στον αγώνα εξάλειψης του ιού και του κοινωνικού στίγματος.

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια και μεγάλη νικήτρια του «The Voice» του 2021, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η Joanne, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, έστρεψε τα βλέμματα όλων πάνω της με τη φωτογράφισή της.

Η νεαρή τραγουδίστρια που αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από το «The Voice» μεγάλωσε μέσα στο θέατρο καθώς και οι δυο γονείς της είναι ηθοποιοί.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joanne (Ιωάννα Γεωργακοπούλου) (@its._joanne)

Πρόκειται για τη Μαρία Κατσιαδάκη και τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο.

Η Γεωργακοπούλου προκάλεσε αίσθηση με τη συγκινητική προσωπική της ιστορία και το πρόβλημα υγείας που όμως δεν την εμπόδισε να κυνηγήσει τα όνειρα της και να υλοποιήσει τους στόχους της!

Συγκεκριμένα, η καλλιτέχνιδα πάσχει από τη νόσο του Στάργκαρντ (Stargardt ή Stargardt’s) η οποία αποτελεί την πιο συχνή μορφή κληρονομικής δυστροφίας και εκφύλισης της ωχράς κηλίδας του ματιού.

Τυφλά σημεία, θολερότητα, απώλεια της αντίληψης του βάθους, μειωμένη αντίληψη των χρωμάτων και δυσκολία προσαρμογής σε χαμηλό φωτισμό είναι μερικά από τα συμπτώματα που περιγράφουν οι ασθενείς της νόσου του Στάργκαρντ.

H ίδια μίλησε παλαιότερα για το πόσο την τρόμαξε η ασθένειά της στην αρχή αλλά και για το ότι το πρόβλημα με την όρασή της, δεν την εμπόδισε να ασχοληθεί με το τραγούδι το οποίο λατρεύει.

«Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός φοβήθηκα γιατί προκαλεί δυσκολίες στην καθημερινότητα. Ωστόσο, καθώς περνάνε τα χρόνια, μαθαίνεις και τις συνηθίζεις και τις ξεπερνάς και έτσι ζεις με αυτό. Αν και μου συμβαίνουν όλα αυτά στη ζωή μου νιώθω πάρα πολύ τυχερή γιατί δεν με εμποδίζουν να κάνω αυτό που πραγματικά αγαπάω, που είναι η μουσική και το τραγούδι» είχε πει.

Τον τελευταίο καιρό, η 20χρονη απευθύνθηκε σε γνωστό κέντρο βελονισμού και όπως δηλώνει η ίδια, έχει μεγάλη βελτίωση στην όρασή της!