Ιωάννα Λίλη: Η εξομολόγηση για την κρίση στον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη – Βίντεο

Συντάκτης: Newsroom

15 Φεβρουαρίου 2024 16:10

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Ιωάννα Λίλη, η οποία αναφέρθηκε στην απόφασή της να αφήσει τη δουλειά στην άκρη και να αφοσιωθεί στην ανατροφή των παιδιών της, ενώ εξομολογείται και την κρίση που πέρασε στο παρελθόν ο γάμος της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

«Ήταν μία συνειδητή επιλογή να σταματήσω τη δουλειά και να αφιερωθώ στην οικογένειά μου, ήθελα να είμαι κοντά στα παιδιά μου από τα πρώτα βήματά τους. Μια συγκεκριμένη συνταγή δεν υπάρχει για κανένα ζευγάρι, έτσι και για εμάς», είπε αρχικά η Ιωάννα Λίλη.

«Το βασικό είναι να υπάρχει μια καλή επικοινωνία, να υπάρχει ειλικρίνεια, να υπάρχει αλήθεια μέσα στο ζευγάρι. Εμείς προσπαθούμε να τα διατηρούμε όλο τον χρόνο με διάφορα μικρά πράγματα. Δεν πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς», πρόσθεσε.

«Το πρώτο διάστημα που ήμασταν μαζί δεν είχαμε πολύ χρόνο για να γνωριστούμε, γιατί όλα έγιναν γρήγορα. Μπήκαμε κατευθείαν στα βαθιά και μαθαίναμε ο ένας τον άλλο», παραδέχτηκε η Ιωάννα Λίλη.

Στη συνέχεια σημείωσε: «Εννοείται ότι έχουμε περάσει κρίση στον γάμο μας. Και ποιο ζευγάρι δεν έχει περάσει; Το αντιμετωπίσαμε με συζήτηση, εμένα με στήριξαν η οικογένεια και οι φίλοι μου».

«Τα παιδιά μου στην αρχή ενθουσιάστηκαν με την πρόταση που μου έγινε για το Celebrity. Μου είπαν να πάω αλλά όταν είδαν ότι έλειψα τόσο καιρό δεν τους άρεσε. Έχασα 4 κιλά στο παιχνίδι. Με δάγκωσε και ένα φίδι, έχω ακόμα το σημάδι στο πόδι μου», κατέληξε η Ιωάννα Λίλη.