Ιωάννα Μαλέσκου: Δείτε την πρώτη φορά χωρίς μακιγιάζ!

Συντάκτης: Newsroom

16 Ιουλίου 2022 21:02

Ιωάννα Μαλέσκου: Πώς κατάφερε να κλείσει τη συμφωνία με το Mega...την τελευταία στιγμή

Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram χωρίς τα απαραίτητα φίλτρα και μακιγιάζ.

Η πρώην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ εντυπωσίασε τους θαυμαστές της κάνοντας την έκπληξη και ανεβάζοντας μία φωτογραφία στα social απολύτως  “γυμνή” από μακιγιάζ.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που επαινεσαν την παρουσιάστρια και την τόλμη της να ανεβάσει φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ δείχνοντας την πραγματική ομορφιά της μακριά από τα φώτα των πλατό αλλά αρκετοί ήταν όμως και εκείνοι που την σχολίασαν αρνητικά λέγοντας πως η φωτογραφία μπορεί να μην έχει μακιγιάζ αλλά έχει χρησιμοποιήσει φίλτρα τα οποία καλύπτουν όλες τις ατέλειές του δέρματος.

Η τηλεοπτική συνεργασία της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Σκάι έληξε την Παρασκευή που μας πέρασε με την παρουσιάστρια να αποχωρεί από το κανάλι του Φαλήρου μετά από δύο χρόνια συνεργασίας.

Η παρουσιάστρια πλέον κάνει απανωτά ραντεβού με τον ΑΝΤ1, το Star και το Mega για την επόμενη τηλεοπτική της συνεργασία που θα ανακοινωθεί περίπου στα μέσα του Αυγούστου