Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν ξέρω αν θα κάνω κάτι άλλο εκτός από το Love It, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά»

Δημοσιεύθηκε: 2 Ιουνίου 2021 16:15
Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν ξέρω αν θα κάνω κάτι άλλο εκτός από το Love It, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά»

Η Ιωάννα Μαλέσκου συζήτησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το μέλλον της στον Σκάι. Παράλληλα ξεκαθάρισε την αντίθεσή της για τα σχόλια που έχουν γραφτεί κατά καιρούς.

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν ξέρω αν θα κάνω κάτι άλλο εκτός από το Love It, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».

«Δεν θα μπορούσαν να είναι όλα τέλεια και καλοπροαίρετα. Αυτό είναι ουτοπικό. Πράγματι το πρώτο διάστημα ειπώθηκαν και γράφτηκαν πράγματα που όχι μόνο δεν έστεκαν αλλά ήταν ανυπόστατα, αυθαίρετα κι άδικα. Δημιουργώντας μια εικόνα για εμένα από ανθρώπους που δεν με γνώριζαν και δεν επιθυμούσαν να με γνωρίσουν γιατί αυτό τους εξυπηρετούσε. Δεν ξέρω και δεν με αφορά.

Γράφτηκαν πολλά. Από ποια ταυτότητα έχω κι επιθυμώ να έχω, ποια θα αντικαταστήσω και θα διαδεχθώ. Αυτό είναι πάρα πολύ ενοχλητικό κι άσχημο. Χαίρομαι που θα επιστρέψει η Ελένη Μενεγάκη και δεν την έχω γνωρίσει ακόμα. Συνεχίζουν βέβαια να γράφονται κάποια κακεντρεχή σχόλια»

«Δεν έχω κλείσει ακόμα χρόνο στην Αθήνα, σε λίγο καιρό κλείνω. Ναι συνεχίζω για δεύτερη χρονιά ΣΚΑΙ και Love it. Θα ήθελα πολύ να κάνω και κάτι άλλο. Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά».

«Δεν ξέρω αν θα κάνω κάτι άλλο εκτός από το Love It, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Εγώ θα προτείνω γιατί πάντα το περιμένεις από ανθρώπους που έχουν εμπειρία και γνωρίζουν τα πράγματα.

Δεν θα βγαίνω σεργιάνι να λέω τι θέλω να κάνω. Θα ήθελα να κάνω ένα σόου μεγάλο ή τηλεπαιχνίδι με την έννοια αν μπορούσα χρονικά να το διαχειριστώ. Θα ήθελα κι ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων να είμαι πιο ελεύθερη, έτσι με ατάκες και σε επαφή με τον κόσμο, όπως είμαι στην καθημερινότητά μου με τους συνεργάτες μου και τους φίλους μου. Λόγω χρόνου αυτό δεν έχει βγει τόσο στην εκπομπή»Είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.