Ιωάννα Μαλέσκου: είπε το «ναι» στον σταρ του μπάσκετ! Η μυστική συνομιλία με τον Μάριο Χεζόνια και οι υποσχέσεις

11 Απριλίου 2021 09:20

Ιωάννα Μαλέσκου: είπε το «ναι» στον σταρ του μπάσκετ! Η μυστική συνομιλία με τον Μάριο Χεζόνια και οι υποσχέσεις

Από την μέρα που ο Μάριο Χεζόνια πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, οι φίλοι των Πρασίνων αγωνιούν. Τι; Αν ο 26χρονος θα μείνει και του χρόνου στη χώρα μας.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού κάνουν τα πάντα προκειμένου ο Κροάτης σούπερ σταρ να φοράει τα πράσινα και μετά το καλοκαίρι. Ενώ στην προσπάθεια τους αυτή, επιστράτευσαν μέχρι και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Και αυτή η κίνηση έφερε τη γνωριμία ανάμεσα στους δύο τους…

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Μάριο Χεζόνια, που δεν ακολουθεί κανέναν στο Instagram, με το που ήρθε στην Ελλάδα έκανε like σε ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου.

Και ενώ οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού παρακινούν την παρουσιάστρια να βοηθήσει στην παραμονή του Μάριο στην Ελλάδα, εκείνη έμεινε άναυδη.

Η ίδια μιλώντας στο κανάλι «Fipster» στο YouTube πριν από λίγες ημέρες, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα.

«Καλέ, αφήστε τον άνθρωπο εκεί πού είναι, ήρθε ο άνθρωπος από τη χώρα του εδώ για να δεινοπαθήσει” ήταν το αρχικό της σχόλιο. Και δήλωσε “ελεύθερη πολιορκημένη”, πως “παίζω… μπαλίτσα” και πως “μου αρέσουν όλα τα αθλήματα και μ’ αρέσουν κι οι άνθρωποι που αθλούνται”.

«Κάνει μία προσπάθεια για τον Παναθηναϊκό, για την ομάδα για την οποία έχει έρθει, και νομίζω ότι τα πάει πάρα πολύ καλά. Βάζει πολλά… γκολ και τρίποντα.

Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί είναι πολύ αγαπητός από τον κόσμο και κάνουν τα πάντα, πιστέψτε με, για να μείνει ο άνθρωπος στην Ελλάδα.

Ειλικρινά, ό,τι περνά από το χέρι τους κι όχι μόνο από το δικό τους απ’ ό,τι φαίνεται. Εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Και τι να κάνω; Είναι άλλος χώρος αυτός. Εκείνος κάνει κάτι για να μείνω εγώ; Πάντως, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Επειδή παρακολουθούσα και τις προηγούμενες ημέρες και τα ματς. Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Πολύ δυνατός. Και ψηλός» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Και μπορεί η παρουσιάστρια να μην ακολουθεί τον Μάριο Χεζόνια στο Instagram από τον δικό της λογαριασμό, ωστόσο δε συμβαίνει το ίδιο με το προφίλ της σκυλίτσας της.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε follow τον «Super Mario» από τον λογαριασμό της σκυλίτσας της, που ακούει στο όνομα «Μπαλού».

 

Η γνωριμία

Όλα αυτά είχαν και συνέχεια. Το ένα έφερε το άλλο και οι δύο τους τελικά μίλησαν διαδικτυακά. Ξεκινώντας μια κουβέντα που απέδειξε ότι η Ιωάννα δεν είχε τελικά και τόσο δίκιο: Μπορεί να προέρχονται από διαφορετικούς κόσμους και η ίδια να μην ξέρει πολλά από σπορ, όμως απεδείχθη ότι έχουν πολλά κοινά.

Κοινά τα οποία και οι δύο θέλουν να εξερευνήσουν όταν τελειώσει η καραντίνα και μπορέσουν να συναντηθούν από κοντά, κάτι που ήδη έχουν κανονίσει να κάνουν.

Όπως λένε πηγές που είναι πολύ κοντά στην παρουσιάστρια, το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον είναι εμφανές. Δεν αποκλείεται λοιπόν αυτή η γνωριμία να έχει μέλλον. Ιδιαίτερα τώρα που η Ιωάννα έχει χωρίσει από τον πρώην σύντροφό της και είναι μόνη.

Πηγή: περιοδικό Ciao