Ιωάννα Μαλέσκου: Ενοχλημένη με follower – «Εσείς θα τη θέλατε για φίλη σας;»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Ιουλίου 2022 19:30

Η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε σε insta story μήνυμα που έλαβε από follower της, μην μπορώντας να κρύψει τον εκνευρισμό της.

Ερώτηση στους διαδικτυακούς της φίλους απηύθυνε η Ιωάννα Μαλέσκου με αφορμή ένα μήνυμα που έλαβε από follower της στο Instagram.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να μοιραστεί το επικριτικό για την ίδια περιεχόμενο μέσω screenshot.

Το σχόλιο που δέχτηκε η Μαλέσκου ήταν το εξής: «Μου ήσουν πολύ συμπαθής στην αρχή της σεζόν. Η λατρεία σου όμως, η υπερβολική για τα σκυλιά, σε έχει κάνει πολύ αντιπαθητική, αν και εγώ έχω σκυλάκι.

Όλη την ημέρα ανεβάζεις στόρι με τα σκυλιά. Φτάνει. Ασχολήσου πιο πολύ με τους ανθρώπους. Γι’ αυτό και σε κάνω unfollow».

Με τη σειρά της, η Μαλέσκου ρώτησε τους ακόλουθούς της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Εσείς θα θέλατε για φίλη σας αυτήν την κοπέλα;».

Από εκεί και πέρα, η Μαλέσκου μετά το τέλος της τηλεοπτικής της συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ βρέθηκε κυριολεκτικά στα χαμένα. Αφού δεν υπήρχε καμία ουσιαστική και ολοκληρωμένη πρόταση για εκείνη.

Και ενώ οι φήμες έδιναν και έπαιρναν για την πιθανή συνεργασία με τον ΑΝΤ1 η πλευρά του καναλιού ήταν μάλλον αρνητική απέναντι της. Αφού θεωρούσε ότι η αποτυχία της στον ΣΚΑΙ θα την ακολουθούσε και στο πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ξαφνικά στο προσκήνιο ήρθε το Star για την πρωινή ζώνη. Το κανάλι έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι το μπάτζετ είναι πολύ χαμηλό. Και δεν θα κάνει ιδιαίτερα ανοίγματα σε μισθούς αλλά και σε μεγάλες παραγωγές.

Έτσι το σχέδιο για τη μεταγραφή της Μαλέσκου στο κανάλι της της Κηφισιάς «ναυάγησε».

Και από το πουθενά ήρθε η πρόταση από το MEGA για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Και η Μαλέσκου έκανε το deal με το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Φυσικά, θα έχει απώλειες όσο αφορά στο κομμάτι των συνεργατών αφού η Μάρτζυ Λαζάρου παραμένει στον ΣΚΑΪ με αναβαθμισμένο ρόλο.