Ιωάννα Μαλέσκου: Επιστρέφει στην τηλεόραση; Η πρόταση του Open

Συντάκτης: Newsroom

28 Νοεμβρίου 2022 15:30

Ιωάννα Μαλέσκου: Επιστρέφει στην τηλεόραση; Η πρόταση του Open

Το πρόσωπο της Ιωάννας Μαλέσκου έχει απασχολήσει ιδιαίτερα, καθώς μετά το τέλος του «Love it» στο ΣΚΑΪ την περασμένη σεζόν για την ώρα τη βλέπουμε μόνο μέσα από δημόσιες εμφανίσεις και αναρτήσεις της στα social media.

Ωστόσο μέσα από μια αποκάλυψη, που έκανε το «Super Κατερίνα στον Αlpha τη Δευτέρα 28/11 ανατράπηκαν οι φήμες.

Τα καρφιά, που έχει πετάξει η παρουσιάστρια δεν είναι λίγα, αφήνοντας έτσι αιχμές, πως κάτι είχε συμβεί ανάμεσα σε εκείνη και τον σταθμό.

Πιο αναλυτικά, το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει, πως η Ιωάννα Μαλέσκου θα βρεθεί με δική της εκπομπή στα μισά της σεζόν, σε κεντρικό ρόλο, καθώς δεν επιθυμεί να συμπαρουσιάσει κάποιο πρόγραμμα.

«Θα υπάρξει μια αυτόνομη εκπομπή για την Ιωάννα Μαλέσκου. H Μαλέσκου είχε κάνει συζητήσεις με πολλούς σταθμούς για να κάνει με κάποιον δίδυμο, ή με κάποιο άλλο πρόσωπο δίπλα του ή λίγο πιο κάτω και η ίδια έχει αρνηθεί, γιατί θέλει να κάνει κάτι δικό της».

Ιωάννα Μαλέσκου: Ετοιμάζεται για συγκατοίκηση με τον σύντροφό της!

Κάθε ημέρα που περνά, η σχέση της Ιωάννας Μαλέσκου και του Κωνσταντίνου Δανιά γίνεται όλο και πιο δυνατή!

Η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου και ο εκπαιδευτής σκύλων Κωνσταντίνος Δανιάς, ιδρυτής και ιδιοκτήτης του «Dani Dogs», ζουν έναν μεγάλο έρωτα και ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σχεδιάζουν να συγκατοικήσουν στα νότια προάστια.

Όπως λένε οι κοντινοί τους άνθρωποι, οι δυο τους είναι ευτυχισμένοι και χαίρονται ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Τους συνδέουν πολλά. Αρχικά, η αγάπη τους για τα ζώα. Άλλωστε, ο Δανιάς είναι εκπαιδευτής σκύλων και έχει ιδρύσει τη δική του εταιρεία που ειδικεύεται στην εκπαίδευση των τετράποδων.

Μοιάζουν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, αφού καθημερινά μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη φύση, τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή.Η κοινή φιλοσοφία ζωής τούς δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους. Οργανώνουν μικρές «αποδράσεις», ενώ πέρασαν μαζί το καλοκαίρι στη Ρόδο.

Ένα ακόμη κοινό χαρακτηριστικό τους είναι η επιθυμία να κρατήσουν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Δεν κρύβουν τη σχέση τους αλλά διατηρούν χαμηλούς τόνους προκειμένου να την προστατέψουν.

Συχνά μένει ο ένας στο σπίτι του άλλου, χωρίς όμως να έχουν προχωρήσει επισήμως σε συγκατοίκηση.

Από εκεί και πέρα, μία από τις πιο ευχάριστες και ανέμελες περιόδους βιώνει η Μαλέσκου, η οποία φέτος δεν έχει υποχρεώσεις στην τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια απέχει φέτος από τα τηλεοπτικά δρώμενα, γεγονός που της επιτρέπει να απολαμβάνει τον χρόνο της δίπλα στον σύντροφό της.

Μια ήρεμη και ευτυχισμένη περίοδο διανύει η Μαλέσκου. Εδώ και μήνες η παρουσιάστρια βρίσκεται εκτός τηλεόρασης και έχει δώσει προτεραιότητα σε πράγματα που αγαπά και την κάνουν να αισθάνεται όμορφα.

Πάντως, επιθυμία της είναι να επιστρέψει στην τηλεόραση. Έχει αποδείξει ότι είναι σε θέση να διαχειριστεί όλες τις δυσκολίες με ψυχραιμία και έχει αποκτήσει ήδη αρκετή εμπειρία.