Ιωάννα Μαλέσκου κατά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: «Δεν ξεχνώ τα λάθη»

Δημοσιεύθηκε: 07/10/2020 10:58
Ιωάννα Μαλέσκου κατά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου:  «Δεν ξεχνώ τα λάθη»

Στην κάμερά της εκπομπής ευτυχείτε μίλησε η αντίπαλος της Κατερίνας Καινούργιου Ιωάννα Μαλέσκου για την κόντρα της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Θα μιλήσω μία φορά και για να το κάνω αυτό σημαίνει ότι υπάρχει σοβαρός λόγος. Δεν το συνεχίζω, θεωρώ ότι όλα έρχονται στη θέση τους νομοτελειακά. Εμένα αυτό που πραγματικά με πειράζει, το είπα και το μοιράστηκα στην εκπομπή, Το αθέμιτο γενικά. Όποιο φύλο και αν πράττει με αυτό τον τρόπο. Είτε είναι γυναίκα, είτε είναι άνδρας και αυτό το οποίο το λες και αντιδεοντολογικό. Κάτω από την ζώνη. Και δεν εννοώ την τηλεοπτική ζώνη» σημείωσε χαρακτηριστικά η όμορφη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ στη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου.

«Όλη η ομάδα μου, όλοι οι συνεργάτες μου και βεβαίως ο σταθμός στεναχωρήθηκε από όλο αυτό. Πρέπει να πω ότι το πιο σοβαρό για μένα είναι, όταν παραποιείται μια εικόνα και κυρίως μπερδεύουν το τηλεοπτικό κοινό. Από κει και πέρα ο κόσμος κρίνει» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η Ιωάννα Μαλέσκου. «Θολώνουμε γενικά τα νερά και τα πράγματα, ε δεν είναι σωστό. Εντάξει, συμβαίνουν και λάθη για κάποιους ανθρώπους και γω έχω μάθει να διακρίνω, να εντοπίζω και να συγχωρώ. Όχι, όμως, να ξεχνώ. Δεν μπαίνω σε διαδικασία να περιμένω μια συγνώμη, απλώς να είμαστε πιο προσεκτικοί. Αυτό θα έλεγα εγώ με πολλή αγάπη».

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT