Ιωάννα Μαλέσκου: Κι όμως, ήταν δασκάλα…

Δημοσιεύθηκε: 11/10/2020 15:30
Ιωάννα Μαλέσκου: Κι όμως, ήταν δασκάλα...

Για όλους και για όλα μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου στο dot το μεσημέρι του Σαββάτου. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στην έλευσή της στην Αθήνα από την Κρήτη, αλλά και τη εμπειρία που είχε ως δασκάλα. Η ίδια ξεκαθάρισε παράλληλα πως δεν κατάγεται από την Κρήτη, όπως πολλοί πιστεύουν, αλλά από την Πρέβεζα.

«Εγώ ακόμα μπερδεύομαι στους δρόμους και προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου γύρω από το στούντιο γι’ αυτό και νοίκιασα κοντά» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για το γεγονός ότι δεν γνωρίζει ακόμη την Αθήνα.

Όσο για την καταγωγή της και την εμπειρία της ως δασκάλα, η παρουσιάστρια τόνισε: «Δεν είμαι από την Κρήτη, όχι. Παρότι φέρω μαζί μου αυτόν τον τίτλο, ζούσα στην Κρήτη, αλλά η καταγωγή μου είναι από την Πρέβεζα. Σπούδασα Θεσσαλονίκη αλλά πήγα ως αναπληρώτρια δασκάλα στην Κρήτη. Ήμουν από τους τυχερούς που τους κάλεσαν αμέσως. Ορκίστηκα Ιούλιο, Σεπτέμβριο εργαζόμουν. Διορίστηκα στην Κρήτη στην 13η επιλογή μου. Σε ένα χωριό που δεν υπήρχε στον χάρτη. Ορεινό χωριό. Είχα γύρω στους 20 μαθητές. Πήγα με μακρύ πλατινέ μαλλί. Ήταν τελείως διαφορετικό το στυλ και το ύφος μου».

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.