Ιωάννα Μαλέσκου – Μάριο Χεζόνια: διακοπές έρωτα! Μαζί στο Ιόνιο και την Κρήτη η παρουσιάστρια με τον σταρ του μπάσκετ

Δημοσιεύθηκε: 8 Ιουνίου 2021 09:10
Ιωάννα Μαλέσκου - Μάριο Χεζόνια: διακοπές έρωτα! Μαζί στο Ιόνιο και την Κρήτη η παρουσιάστρια με τον σταρ του μπάσκετ

Όλα ξεκίνησαν από ένα απλό «like» του Μάριο Χεζόνια στην Ιωάννα Μαλέσκου στο Instagram πριν από μερικές εβδομάδες. Αμέσως αυτό έβαλε φωτιά στα social media. Αναπτύσσοντας φημολογία γύρω από ενδεχόμενο ειδύλλιο της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ με τον παίκτη του Παναθηναϊκού. Αλλά και δημιουργώντας ελπίδες στους φίλους της ομάδας για παραμονή του παίκτη και την επόμενη σεζόν.

Και φαίνεται ότι όλοι όσοι είχαν προβλέψει, ή διαισθανθεί κάτι τέτοιο, τελικά είχαν απόλυτο δίκιο. Καθώς το ειδύλλιο και υπάρχει και προχωράει, και μάλιστα με ταχύτατους ρυθμούς. Τόσο ταχείς ρυθμούς, που το ζευγάρι ετοιμάζει ήδη τις πρώτες του διακοπές μαζί.

Ερωτευμένοι αλλά… στα κρυφά

Η παρουσιάστρια και ο σταρ του μπάσκετ ζουν, όπως όλα δείχνουν, τον πρώτο καιρό του έρωτά τους. Ενός έρωτα που τους έχει ήδη συνεπάρει και τους κάνει να σχεδιάζουν μαζί τις διακοπές τους.

Σε λίγες μέρες η Ιωάννα Μαλέσκου θα έχει ξεμπερδέψει για φέτος από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Κι έτσι θα ξεκινήσει τις διακοπές της, όπως εξάλλου και ο μπασκετμπολίστας.

Το ζευγάρι κρατάει πάρα πολύ χαμηλούς τόνους και αποφεύγει τη δημοσιότητα, τα αδιάκριτα βλέμματα και τον φωτογραφικό φακό.

Η Ιωάννα Μαλέσκου άναψε ξανά φωτιές με τον χορό της στο πλατό

Φαίνεται ότι θέλει να βεβαιωθεί πρώτα για το πόσο σοβαρή και με γερές βάσεις είναι η σχέση του και μετά να την αποκαλύψει. Πάντως, πρόσφατα η παρουσιάστρια δεν διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούν.

Μαλέσκου και Χεζόνια προσέχουν πολύ να μην υπάρχουν κοινές τους φωτογραφίες. Αλλά και να μην τους δουν κάπου μαζί.

Οι δύο τους, όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, σχεδιάζουν τις κοινές τους διακοπές.

Οι οποίες πρόκειται να ξεκινήσουν στα νησιά του Ιονίου και μετά στον τόπο καταγωγής εκείνης, στην Κρήτη.

Ο Μάριο Χεζόνια, σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγες μέρες ρωτήθηκε έμμεσα για την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Ποια είναι η αγαπημένη σου Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια;» ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου. «Νομίζω πως γνωρίζεις πολύ καλά», απάντησε ο αθλητής με ειλικρίνεια…