Ιωάννα Μαλέσκου: Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Μαρτίου 2023 08:41

Μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της βιώνει η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία είναι έγκυος.

Η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει με ανυπομονησία να τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό που θα φέρει στον κόσμο και το οποίο θα είναι κοριτσάκι.

Η Μαλέσκου δημοσίευσε δύο νέες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλιά.

«Στο σπίτι μας έχουμε σκυλάκια και μια ‘σπιτόγατα’. Εσείς, τα νεάκια σας;;», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Τις πρώτες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε προ ημερών η Μαλέσκου μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της.

Η παρουσιάστρια που τη φετινή σεζόν απέχει από την τηλεόραση λόγω της εγκυμοσύνης της, συνάντησε τους εκπροσώπους των ψυχαγωγικών εκπομπών σε βραδινή της έξοδο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς κατάφερε τόσο καιρό να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της αλλά και στο ενδεχόμενο γάμου με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Δανιά.

«Χαίρομαι που συναντιόμαστε γιατί αρκετό καιρό τώρα δε σας μιλούσα και νομίζω πλέον καταλαβαίνετε τον λόγο. Η εγκυμοσύνη μου ήταν ο βασικός λόγος που αποφάσισα να απέχω τηλεοπτικά και είναι αυτό που καλείσαι κάποια στιγμή να επιλέξεις.

Μου λείψατε αλλά είναι σαν αποστολή, είναι σαν αποστολή όμως. Είναι νομίζω το πιο ιερό πράγμα αυτό που βιώνω και μπορούν να με καταλάβουν πολλές γυναίκες που με ακούνε.

«Έχω τόσο πειθαρχημέννο μυαλό που ακόμα και στις λιγούρες λέω ‘ώπα’. Προσπαθώ να τρέφομαι υγιεινά και μαγειρεύω συνταγές που βρίσκω τώρα και δεν ήξερα ποτέ ότι μπορούσα να κάνω και να είναι νόστιμες.

Η γυμναστική παραμένει στη ζωή μου, τώρα είναι προσαρμοσμένη σε αυτά που μπορεί να κάνει μια έγκυος. Έχω δεχτεί μηνύματα με συμβουλές και από επώνυμες κυρίες και από μη επώνυμες που με συγκινεί. Είναι απεριόριστη η αγάπη που εισπράττω, μου δίνει δύναμη.

Για τον γάμο πρέπει να ρωτήσεις άλλον. Όχι εμένα», δήλωσε η Μαλέσκου