Ιωάννα Μαλέσκου: Πήγε στο θέατρο με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Ιουλίου 2022 20:25

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς πραγματοποίησαν μία σπάνια κοινή εμφάνιση καθώς παρακολούθησαν θεατρική παράσταση.

Η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου και ο εκπαιδευτής σκύλων Κωνσταντίνος Δανιάς αποτελούν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια.

Οι δυο τους σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, ενώ όταν βγαίνουν προτιμούν να πηγαίνουν στο θέατρο. Αυτό συνέβη και πρόσφατα.

Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε πριν από λίγες ημέρες στο Θέατρο Άλσος, όπου και παρακολούθησαν την παράσταση της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Τι ζούμε ρε;».

Η παρουσιάστρια προτίμησε χαλαρό ντύσιμο και ήταν εμφανής η καλή διάθεση της τόσο της ίδιας όσο και του συντρόφου της.

Πάντως, προ ημερών η Μαλέσκου είχε εκνευριστεί με μία follower της, που την έστειλε μήνυμα στο Instagram.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να μοιραστεί το επικριτικό για την ίδια περιεχόμενο μέσω screenshot. Το σχόλιο που δέχτηκε η Μαλέσκου ήταν το εξής: «Μου ήσουν πολύ συμπαθής στην αρχή της σεζόν. Η λατρεία σου όμως, η υπερβολική για τα σκυλιά, σε έχει κάνει πολύ αντιπαθητική, αν και εγώ έχω σκυλάκι.

Όλη την ημέρα ανεβάζεις στόρι με τα σκυλιά. Φτάνει. Ασχολήσου πιο πολύ με τους ανθρώπους. Γι’ αυτό και σε κάνω unfollow».

Με τη σειρά της, η Μαλέσκου ρώτησε τους ακόλουθούς της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Εσείς θα θέλατε για φίλη σας αυτήν την κοπέλα;».

Από εκεί και πέρα, η Μαλέσκου μετά το τέλος της τηλεοπτικής της συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ βρέθηκε κυριολεκτικά στα χαμένα. Αφού δεν υπήρχε καμία ουσιαστική και ολοκληρωμένη πρόταση για εκείνη.

Και ενώ οι φήμες έδιναν και έπαιρναν για την πιθανή συνεργασία με τον ΑΝΤ1 η πλευρά του καναλιού ήταν μάλλον αρνητική απέναντι της. Αφού θεωρούσε ότι η αποτυχία της στον ΣΚΑΙ θα την ακολουθούσε και στο πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ξαφνικά στο προσκήνιο ήρθε το Star για την πρωινή ζώνη. Το κανάλι έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι το μπάτζετ είναι πολύ χαμηλό. Και δεν θα κάνει ιδιαίτερα ανοίγματα σε μισθούς αλλά και σε μεγάλες παραγωγές.

Έτσι το σχέδιο για τη μεταγραφή της Μαλέσκου στο κανάλι της της Κηφισιάς «ναυάγησε».

Και από το πουθενά ήρθε η πρόταση από το MEGA για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Και η Μαλέσκου έκανε το deal με το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Φυσικά, θα έχει απώλειες όσο αφορά στο κομμάτι των συνεργατών αφού η Μάρτζυ Λαζάρου παραμένει στον ΣΚΑΪ με αναβαθμισμένο ρόλο.