Ιωάννα Μαλέσκου: «Σε μερικούς ανθρώπους χρειάζεται ‘βρεγμένη σανίδα’»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

26 Αυγούστου 2022 13:30

Η Ιωάννα Μαλέσκου συνεχίζει τις διακοπές της και απολαμβάνει τη θάλασσα και το σερφάρισμα.

Η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, το τηλεοπτικό μέλλον της οποίας θεωρείται αβέβαιο, επιλέγει να βρίσκεται μακριά από αρνητικές ενέργειες.

Έτσι, χαίρεται τη θάλασσα και κάνει σερφ.

Η παρουσιάστρια έκανε μία σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, περνώντας παράλληλα και ένα μήνυμα.

«Σε μερικούς ανθρώπους σίγουρα χρειάζεται μια ‘βρεγμένη σανίδα’ 😉 Αλλά τι λέμε τώρα;; Με τόσα που συμβαίνουν γύρω μας, προτιμώ να αφοσιωθώ στο σερφ και στο… ‘ασφαλές σερφάρισμα’ στο Διαδίκτυο! Να προσέχετε τον εαυτό σας!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαλέσκου στη λεζάντα του φωτογραφικού στιγμιότυπου όπου στέκεται όρθια πάνω στη σανίδα της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Προφανώς, η αναφορά στο «ασφαλές σερφάρισμα» έχει να κάνει με την πολύ δυσάρεστη εμπειρία που η ίδια βίωσε πρόσφατα.

Υπενθυμίζεται πως η Μαλέσκου βρέθηκε στο στόχαστρο χάκερ με συνέπεια για κάποιο χρονικό διάστημα να μην έχει πρόσβαση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πάντως, τον ανέκτησε.

Mέσα από το προφίλ στο Facebook, η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την περιπέτεια που πέρασε.

«Από χθες, δεν έχω πρόσβαση στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram. Παρακαλώ μη δώσετε σημασία σε ό,τι κι αν σας σταλεί εκ μέρους μου. Σίγουρα δεν είμαι εγώ.

Δεν πίστευα ότι θα βιώσω κάτι τέτοιο, όπως επίσης δεν πίστευα πόσοι άνθρωποι πέφτουν θύματα εξαπάτησης, υποκλοπής και λοιπών διαδικτυακών σκοτεινών ενεργειών.

Έχω στο πλευρό μου από την πρώτη στιγμή την ομάδα του CSI Institute και τον Μανώλη Σφακιανάκη, σοβαρούς και έμπειρους επαγγελματίες, αρμόδιους σε τόσο ευαίσθητα θέματα», σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαλέσκου στο μήνυμα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Οι επιθέσεις σε προφίλ διάσημων έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα, γεγονός που έχει προκαλέσει ιδιαίτερο προβληματισμό σε πολλούς εξ αυτών.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες, θύμα ηλεκτρονικής απάτης έπεσε και ο Σπύρος Μαρτίκας, το προφίλ του οποίου στο Instagram είχε χακαριστεί.