Ιωάννα Μαλέσκου: θρίλερ με το τηλεοπτικό μέλλον της! Ίσως μείνει εκτός TV

14 Μαΐου 2022 16:30

Ιωάννα Μαλέσκου: Θρίλερ με το τηλεοτπικό μέλλον της

Κι εκεί που η Ιωάννα Μαλέσκου είχε τρεις ανοικτές πόρτες για το τηλεοπτικό μέλλον της ξαφνικά επικρατεί ένα θρίλερ γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον της. Και δεν αποκλείεται τελικά να μείνει χωρίς… στέγη.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ετοιμαζόταν να μείνει στον ΣΚΑΪ και να παρουσιάσει το Love Island, αλλά μάλλον η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την… τρώει στη στροφή. Όσο για το Love it, υπήρχε η σκέψη να μετακομίσει το Σαββατοκύριακο, αφού φεύγουν από το Φάληρο οι Γκουντάρας και Κάκκαβα.
Όμως και αυτή η περίπτωση δεν προχώρησε, την ώρα που τα πράγματα στο καθημερινό δείχνουν ότι παίρνουν συγκεκριμένη μορφή. Μέχρι το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων το κανάλι θα επικεντρωθεί σε εκπομπές ενημερωτικού χαρακτήρα, ποντάροντας στο γεγονός ότι θα είναι μία προεκλογική σεζόν. Το μεσημέρι υπάρχει το εμπόδιο Μουτσινά, οπότε αναζητείται χρόνος για την παρουσιάστρια. Ο οποίος όμως δεν βρίσκεται.
Δεν είναι τυχαίο ότι τις τελευταίες ημέρες, ακόμη και όσοι υποστήριζαν ότι οι πιθανότητες παραμονής της στο κανάλι του Φαλήρου ήταν πολλές, τώρα τα… γυρίζουν. Και θεωρούν πλέον δεδομένο το διαζύγιό της με τον ΣΚΑΪ. Βέβαια, ακόμη τα πράγματα παραμένουν ανοικτά, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι πιθανότητες παραμονής της είναι πλέον πολύ περιορισμένες.
Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι η Ιωάννα Μαλέσκου ετοιμάζεται να φύγει από τον ΣΚΑΪ με επόμενο προορισμό το Open. Αλλά και εκεί χάλασε η μεταγραφή. Οι συζητήσεις έγιναν για την καθημερινή πρωινή εκπομπή, όμως, τελικά η Μπέτυ Μαγγίρα έκανε την έκπληξη και παραμένει κανονικά στη θέση της.

Η Μαλεσκου βρέθηκε στο στόχαστρο και του Star. Όμως και το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς αποφάσισε να στηρίξει το Breakfast. Παίζει το ενδεχόμενο να αναλάβει μεσημεριανή εκπομπή, αλλά προς το παρόν οι κουβέντες είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο, χωρίς πιθανότητες πολλές για deal.