Ιωάννα Μαλέσκου: Ζει τον έρωτά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

5 Νοεμβρίου 2022 12:10

Μία από τις πιο ευχάριστες και ανέμελες περιόδους βιώνει η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία φέτος δεν έχει υποχρεώσεις στην τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου απέχει φέτος από τα τηλεοπτικά δρώμενα, γεγονός που της επιτρέπει να απολαμβάνει τον χρόνο της δίπλα στον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά.

Μια ήρεμη και ευτυχισμένη περίοδο διανύει η Μαλέσκου. Εδώ και μήνες η παρουσιάστρια βρίσκεται εκτός τηλεόρασης και έχει δώσει προτεραιότητα σε πράγματα που αγαπά και την κάνουν να αισθάνεται όμορφα.

Δίπλα της βρίσκεται ο 37χρονος σύντροφός της, Κωνσταντίνος Δαδιάς. Όπως λένε οι κοντινοί τους άνθρωποι, οι δυο τους είναι ευτυχισμένοι και χαίρονται ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Τους συνδέουν πολλά. Αρχικά, η αγάπη τους για τα ζώα. Άλλωστε, ο Δανιάς είναι εκπαιδευτής σκύλων και έχει ιδρύσει τη δική του εταιρεία που ειδικεύεται στην εκπαίδευση των τετράποδων.

Μοιάζουν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, αφού καθημερινά μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη φύση, τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή. Η κοινή φιλοσοφία ζωής τούς δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους. Οργανώνουν μικρές «αποδράσεις», ενώ πέρασαν μαζί το καλοκαίρι στη Ρόδο.

Ένα ακόμη κοινό χαρακτηριστικό τους είναι η επιθυμία να κρατήσουν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Δεν κρύβουν τη σχέση τους αλλά διατηρούν χαμηλούς τόνους προκειμένου να την προστατέψουν.

Συχνά μένει ο ένας στο σπίτι του άλλου, χωρίς όμως να έχουν προχωρήσει επισήμως σε συγκατοίκηση.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σχέδια της Μαλέσκου, επιθυμία της είναι να επιστρέψει στην τηλεόραση. Έχει αποδείξει ότι είναι σε θέση να διαχειριστεί όλες τις δυσκολίες με ψυχραιμία και έχει αποκτήσει ήδη αρκετή εμπειρία.

Στις αρχές της σεζόν είχε συζητήσεις με κανάλια, όμως προτίμησε να μην αποδεχθεί κάποια από τις προτάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Real», παραμένουν ανοιχτές κάποιες συζητήσεις με τηλεοπτικό σταθμό, για πρότζεκτ που αφορά το δεύτερο μισό της σεζόν..