Ιωάννα Μαρινοπούλου: Το δικαστήριο με τον Πάνο «φρενάρει» τον γάμο με τον Φεραγκάμο!

18 Μαΐου 2022 20:30

H Ιωάννα Μαρινοπούλου έχει ένα ακόμη… ραντεβού στα δικαστήρια με τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Μαρινόπουλο, γεγονός που μπλοκάρει τον γάμο της με τον Λεονάρντο Φεραγκάμο!

Η Ιωάννα Μαρινοπούλου έχει πάψει εδώ και καιρό να είναι με τον Πάνο Μαρινόπουλο. Αντίθετα, από το 2016 διατηρεί δεσμό με τον Λεονάρντο Φεραγκάμο. Οι δύο ερωτευμένοι κάνουν σχέδια γάμου, όμως είναι υποχρεωμένοι να τα βάλουν στον… πάγο!

Η αιτία; Οικονομικές διαφορές ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. Οι εκκρεμότητες είναι σοβαρές και τη λύση θα κληθεί να δώσει η Δικαιοσύνη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αμφότεροι θα βρεθούν αντιμέτωποι στα δικαστήρια προκειμένου να παρουσιάσουν τη δική τους εκδοχή γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η εξέλιξη αυτή αλλάζει τα πλάνα της σχεδιάστριας και interior designer. Λόγω της οικονομικής κόντρας, δεν είναι δυνατόν να απεμπλακεί οριστικά από τον πρώην σύζυγό της. Ως εκ τούτου, είναι αδύνατον να πραγματοποιήσει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ελπίζει ότι τα δικαστήρια θα τη δικαιώσουν άμεσα. Μόνο τότε θα είναι σε θέση να παντρευτεί τον Φεραγκάμο.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάνος Μαρινόπουλος και η Ιωάννα Καπετανάκου γνωρίστηκαν σε πάρτι.

Άρχισαν να βγαίνουν και λίγο αργότερα παντρεύτηκαν. Ήταν ο δεύτερος γάμος του Μαρινόπουλου, μετά από εκείνον με την Όλγα Γουλανδρή, ενώ παλαιότερα είχε συνδεθεί με την Μπέλλα Αδαμοπούλου.

Το ζευγάρι απέκτησε δύο γιούς. Όμως, έβαλε τέλος στην κοινή του πορεία καθώς προέκυψαν προβλήματα στη σχέση τους. Σύμφωνα με κάποιες πηγές, τα… σύννεφα έκαναν την εμφάνισή τους όταν εκείνη πίεσε τον σύζυγό της να μετακομίσουν οικογενειακώς στο Μαϊάμι με τα παιδιά τους.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, το οποίο μόνο βελούδινο δεν αποδείχθηκε. Ανάμεσά τους ξέσπασε διαμάχη και ακόμη όλα παραμένουν ανοιχτά… Η Μαρινοπούλου, πάντως, γύρισε σελίδα στη ζωή της καθώς εδώ και έξι χρόνια έχει στο πλευρό της τον Ιταλό επιχειρηματία και γιο του Σαλβατόρε Φεραγκάμο.