Ιωάννα Μπέλλα: Έξαλλη με τους θαυμαστές της που τη ρωτούν για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει

Συντάκτης: Newsroom

4 Σεπτεμβρίου 2022 13:18

Η Ιωάννα Μπέλλα «μοιράζει» εγκεφαλικά στην Μύκονο [φωτογραφία]

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα της από followers της η Ιωάννα Μπέλλα όταν ρωτήθηκε από followers της στο instagram σχετικά με τις πλαστικές που έχει κάνει στο πρόσωπο και το σώμα της.

Το εντυπωσιακό μοντέλο ζήτησε από τους ακόλουθους στο instagram να τη στείλουν ερωτήσεις και εκείνη με τη σειρά της απάντησε ακόμα και στις πιο κακεντρεχείς.

Αρχικά ξεκαθάρισε τους λόγους που την ανάγκασαν να μείνει στο Ντουμπάι και στο Λος Άντζελες

«Λόγω του κορωνοϊού αναγκάστηκα να μείνω Ντουμπάι και τώρα που τα πράγματα είναι ανοιχτά μπόρεσα και είμαι στο LA»

Ενώ φυσικά οι ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή έπεσαν βροχή με την ίδια να απαντάμε αμέσως ότι είναι μόνη της «Είμαι μόνη μου, δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή μου. Και να σου πω την αλήθεια, είναι επιλογή μου, γιατί έχω αποφασίσει να κάνω focus στα επαγγελματικά, αφού θα ξεκινήσω και κάτι καινούργιο εκτός από το modelling και θέλω να βάλω όλη την ενέργειά μου εκεί».

Η ώρα των δύσκολων ερωτήσεων έφτασε με τους followers της να τη ρωτούν ξανά και ξανά για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει υποβάλλει τον εαυτό της: «Θα κάνω ό,τι θέλω και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν».

Ενώ αποκάλυψε ότι Σύντομα θα ξεκινήσει μία δική της σειρά κοσμημάτων που θα κυκλοφορήσει μετά τον Οκτώβριο ενώ ξεκαθάρισε αν είναι έτοιμη να αποκτήσει οικογένεια και παιδί: «Θα δημιουργήσω μια σειρά κοσμημάτων για γνωστή εταιρεία που εδρεύει στο Μονακό και θα κάνω την καμπάνια στο L.A. τον Οκτώβριο.

Δεν είμαι έτοιμη ακόμη, γιατί κάνω focus στη δουλειά μου. Όταν κάνω τη δική μου οικογένεια, θέλω να είμαι κοντά στο παιδί μου και να έχω ολοκληρωθεί επαγγελματικά όπως φαντάζομαι εγώ».