Ιωάννα Μπέλλα: «Μια επέμβαση έχω κάνει, στο στήθος μου»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

14 Ιανουαρίου 2023 12:55

Συνέντευξη παραχώρησε η Ιωάννα Μπέλλα και μίλησε μεταξύ άλλων για το «GNTM», τη δήλωση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου που είχε προκαλέσει σάλο αλλά και τον λόγο που κάνει photoshop στις εικόνες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ιωάννα Μπέλλα είπε μεταξύ άλλων:

Είσαι ένα πρόσωπο που πάντα δίχαζες. Από την πρώτη σου εμφάνιση στο GNTM 1, την επόμενη χρονιά που βγήκες Σταρ Ελλάς, το Photoshop, τις πλαστικές, τη δήλωσή σου στον Αρναούτογλου «και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι;», πάντα έδινες τίτλους στις εκπομπές και στα sites.

Όσον αφορά τις επεμβάσεις, θα πω ότι μία επέμβαση έχω κάνει, στο στήθος μου. Τα υπόλοιπα είναι ενέσιμα. Δεν μπαινοβγαίνω στα χειρουργεία. Ό,τι άλλο έχω κάνει δεν είναι μόνιμο, έξι μήνες κρατάει. Έγινα γνωστή από το GNTM και είμαι ευγνώμων για αυτό. Εκείνοι είχαν επικοινωνήσει μαζί μου και στον πρώτο και στον δεύτερο κύκλο, οπότε είχα ήδη φύγει στο Λονδίνο. Συζητήθηκα πολύ τότε, ακούστηκαν κάποια πράγματα που είχαν ενοχλήσει και εμένα και, κυρίως, τους γονείς μου.

Μετά από ένα διάστημα συνήθισα, κατάλαβα πως ό,τι κι αν έλεγα, κάποιοι θα το ερμήνευαν αρνητικά. Για αυτό ειδικά που έγινε τότε στον Γρηγόρη, βγήκα μετά και το εξήγησα. Προφανώς είμαι κατά της βίας, προφανώς δεν πρέπει καμία γυναίκα να τη δέχεται ποτέ. Ήμουν πιο μικρή και αυθόρμητη τότε, είπα κάτι χωρίς να βουτήξω τη γλώσσα μου στο μυαλό μου.

Μήπως μέσα σου προσπαθούσες να εκλογικεύσεις το δικό σου δυσάρεστο βίωμα;

Προσπάθησα να μην απαντήσω με έναν τρόπο προσβλητικό αλλά δεν ακούστηκε σωστά. Οπότε και σήμερα ζητάω «συγγνώμη» από τον κόσμο για αυτό. Για το θέμα με το Photoshop θα πω ότι ζω σε μια χώρα τελείως διαφορετική από την Ελλάδα. Εδώ οι γυναίκες και κάνουν πολύ Photoshop και βάφονται πολύ έντονα. Αυτό επιβάλλει η αγορά του Ντουμπάι. Είναι επαγγελματικοί οι λόγοι, έτσι κλείνεις πιο πολλές δουλειές ως μοντέλο.

Άρα δεν γίνεται λόγω γυναικείας ανασφάλειας.

Όχι, δεν έχω ανασφάλεια με την εμφάνισή μου. Αγαπώ πολύ την Ιωάννα και κάνω πράγματα για να είναι ευτυχισμένη. Για αυτό αποφάσισα να μετακομίσω μόνη μου στο εξωτερικό. Δεν μπορώ να ακούω ότι δεν έχω αυτοπεποίθηση. Με αγαπάω.

Πηγή: «ΟΚ!»