Ιωάννα Μπέλλα: «Το Ντουμπάι είναι πολύ μπροστά. Μου αρέσει η ζωή, το lifestyle και η νοοτροπία τους»

Δημοσιεύθηκε: 23 Απριλίου 2021 15:15
Ιωάννα Μπέλλα: «Το Ντουμπάι είναι πολύ μπροστά. Μου αρέσει η ζωή, το lifestyle και η νοοτροπία τους»

Η Ιωάννα Μπέλλα βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show. Μίλησε για το επάγγελμά της, για την άτυχη συμμετοχή στο GNTM, καθώς και για το πολυσυζητημένο ταξίδι της στο Ντουμπάι.

Ιωάννα Μπέλλα: τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την παραμονή της στο Ντουμπάι δεν την πτόησαν γιατί όπως ανέφερε βρισκόταν εκεί για δουλειά.

«Έμεινα 4 μήνες στο Ντουμπάι κι εκεί άκουσα αρνητικά αλλά το θετικό είναι ότι εγώ πήγα για δουλειά. Η δουλειά μου είναι το μόντελινγκ, όχι η τηλεόραση ή οτιδήποτε άλλο. Οπότε πρέπει να ταξιδεύεις στο εξωτερικό. Το προσπάθησα, πήγα 4 μήνες και τώρα θέλω να πάω στο Λονδίνο όσο ανοίγουν οι χώρες. Με όλα αυτά που γίνονται, το περίμενα ότι ο κόσμος θα το σχολίαζε αρνητικά. Μπορεί να σχολιάστηκε που ανέβαζα φαγητά και στιγμιότυπα ενώ εδώ στην Ελλάδα ήταν κλειστά. Ειλικρινά ήμουν για την δουλειά μου.

Αν έβλεπα εγώ μα γνωστή μου να το κάνει θα χαιρόμουν γιατί χαίρομαι με την χαρά των άλλων. Μα και στο Ντουμπάι υπάρχουν τα μέτρα, οι μάσκες, τα αντισηπτικά κι οι αποστάσεις, δεν είναι ότι ήταν open τελείως. Εγώ έκανα την καραντίνα μου δύο εβδομάδες στην Βέροια.»

«Το Ντουμπάι είναι πολύ μπροστά. Μου αρέσει η ζωή, το lifestyle και η νοοτροπία τους»

Για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει ως τώρα δήλωσε:

«Με ενοχλούσαν πολύ αρχικά ειδικά όταν βγήκα Σταρ Ελλάς. Πλέον το έχω απομυθοποιήσει, δεν διαβάζω, δεν βλέπω και είμαι μια χαρά».

Αποκάλυψε και τη συγγενική σχέση που τη συνδέει με τη Μαρία Λεκάκη και τον Γιώργο Καραμίχο.

Όπως είπε, είναι ανιψιά τους καθώς οι ηθοποιοί είναι ξαδέρφια της μαμάς της.

 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.