Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ακόμα παλεύω να αποδεχτώ τον νέο μου εαυτό»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

15 Φεβρουαρίου 2023 09:20

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Από το σημείο της επίθεσης με βιτριόλι, ανακοίνωσε τη δημιουργία ιδρύματος

Ένα ηχηρό μήνυμα θέλησε να στείλει η Ιωάννα Παλιοσπύρου με αφορμή τη χθεσινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία πριν από περίπου δύο χρόνια δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις και παράλληλα ακολουθεί θεραπείες.

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, επικοινωνεί συχνά με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Το ίδιο έκανε και τώρα καθώς προχώρησε στην ανάρτηση δύο φωτογραφιών, στις οποίες φαίνεται το πρόσωπό της όπως είναι σήμερα χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Στη λεζάντα έγραψε: «Ακόμα παλεύω να αποδεχτώ τον νέο μου εαυτό, να αγαπήσω τον νέο μου εαυτό. Βοηθήστε το σώμα σας να παλέψει.

Αγαπήστε πρώτα τον εαυτό σας! Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Χωρίς μακιγιάζ – χωρίς φίλτρα – πολλές πλαστικές επεμβάσεις».

Περισσότεροι από 45.000 ακόλουθοι έκαναν like στη δημοσίευση και άφησαν τα σχόλιά τους κάτω από την ανάρτηση.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paliospirou Joanna (@paliospirou.joanna)

Η Παλιοσπύρου, η οποία συγκλόνισε με την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε το 2020, ίδρυσε ίδρυμα για εγκαυματίες με το όνομα «Ioanna Paliospirou Foundation» και σύνθημα «We heal together» (Θεραπεύουμε μαζί).

Mιλώντας παλαιότερα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», είπε ότι άρχισε αυτήν την προσπάθεια με αφορμή την δική της εμπειρία, καθώς όπως τόνισε, πλέον ξέρει της ανάγκες αλλά και τα κενά. Σημείωσε ότι στην Ελλάδα έχουμε καλή βάση σε επίπεδο νοσηλείας για τους εγκαυματίες.

Ωστόσο, είπε ότι για έναν εγκαυματία είναι το 50% το αποτέλεσμα που θα έχει. Το άλλο 50% είναι η διαδικασία της αποκατάστασης.

«Ανακάλυπτα σταδιακά και μόνη μου πράγματα που υπάρχουν στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα», δήλωσε και πρόσθεσε ότι το δεύτερο κίνητρο που στάθηκε αφορμή για τη δημιουργία του Ιδρύματος είναι πως «εγώ στάθηκα τυχερή εισέπραξα αγάπη και στήριξη.

Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς κάποιος άλλος θα τα καταφέρει χωρίς τόσο μεγάλη στήριξη», σημειώνοντας ότι ο κόσμος πάντα ανταποκρίνεται όταν υπάρχει ανάγκη.