Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέες φωτογραφίες χωρίς τη μάσκα

30 Απριλίου 2022 14:15

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέες φωτογραφίες χωρίς τη μάσκα

Μετά τη συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στους «Πρωταγωνιστές» και τον Σταύρο Θεοδωράκη χωρίς να φοράει τη μάσκα της, έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες φωτογραφίες.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέες φωτογραφίες χωρίς τη μάσκα

Όπως θα δείτε στα στιγμιότυπα, που δημοσιεύονται στο pod.gr, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ακολουθεί δραστηριότητες που την κάνουν να νιώθει καλά, όπως το να παίζει μποξ και να κολυμπάει.

«Είχα την επιλογή να κοιτάξω τον εαυτό μου, όμως δεν τόλμησα ποτέ… Μου έδωσε ένα στρογγυλό καθρεφτάκι, είδα τον εαυτό μου για τρία δευτερόλεπτα, κράτησα την αναπνοή μου και λέω οκ… Δεν πίεσα τον εαυτό μου πάρα πολύ» είπε στη συνέντευξή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το άγνωστο τηλεφώνημα σε πασίγνωστο δικηγόρο. Τι ζήτησε λίγους μήνες μετά την επίθεση

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου καθήλωσε εχθές το βράδυ το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τις έλευση που παραχώρησε στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τηλεφώνησε λίγους μήνες μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι στον αντιπρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Θέμη σοφό όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή Happy Day.

Η παρουσιάστρια αναφερόμενη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή πρωταγωνιστές η Ιωάννα ανέφερε ότι στο τηλεφώνημα που έκανε στο Θέμη σοφό του ζήτησε να προστατεύσει μία νεαρή κοπέλα που έχει καταγγείλει γνωστό δικηγόρο για κακοποίηση.

«Θα σας κάνω μία αποκάλυψη! Είχα μιλήσει με την Ιωάννα πρόσφατα, με είχε πάρει τηλέφωνο να βοηθήσει ο Θέμης μέσα από την ιδιότητα του αντιπροέδρου στον δικηγορικό σύλλογο να δικαιωθεί ένα κορίτσι που είχε πέσει θύμα κακοποίησης από έναν δικηγόρο και για το πώς θα μπορούσε να προστατευτεί από τον δικηγορικό σύλλογο. Θέλω να πω ότι έχει πια κάποιες αναζητήσεις πολύ υπερβατικές, θέλει να βοηθήσει άλλους ανθρώπους, κόντρα στην κακοποίηση και στο bullying. Έχει αναπτύξει μία κοινωνική δράση που δεν την γνωρίζει ο κόσμος και πρέπει να της βγάλουμε το καπέλο».

Η χθεσινή συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό αφού βρέθηκε για πρώτη φορά στο σημείο μηδέν εκεί όπου δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε το πρόσωπό της και τα βαρύτατα σημάδια που της έχει αφήσει το βιτριόλι παρά το γεγονός ότι έχει υποβληθεί σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις μέχρι στιγμής και θα υποβληθεί σε δεκάδες ακόμα για τα επόμενα 10 χρόνια.

Οι χρήστες στα social media αποθέωσαν την ψυχραιμία της την προσωπικότητά της αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει πλέον όλες τις δυσκολίες που ζει