Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τα γεννέθλια στο νοσοκομείο και αποκάλυψη

7 Μαρτίου 2022 21:40

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ο Γολγοθάς συνεχίζεται – «Έχει μπροστά της δέκα δύσκολα χειρουργεία», λέει η γιατρός της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, έχει σήμερα τα γενέθλιά της και μέσα από το νοσοκομείο, έστειλε  το δικό της μήνυμα

Συγκεκριμένα όπως ενημέρωσε η ίδια το απόγευμα της Δευτέρας, με μια ανάρτησή της στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram, δέχθηκε πολλές ευχές για τα γεννεθλια της και θέλησε με την σειρά της  να ευχαριστήσει όλους εκείνους που τη θυμήθηκαν.

«Γενέθλια από το δεύτερο σπίτι μου για εμένα σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις ευχές σας», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Instagram.

Η δυνατή σχέση με το Instagram

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει αναπτύξει μια πολύ όμορφη και δυνατή σχέση με τους ακολούθους της στο Instagram αλλά και με όσους γνωρίζουν την ιστορία που της άλλαξε τη ζωή.

Για αυτό, κατά το παρελθόν, έχουν υπάρξει φορές που έχει ζητήσει από τους διαδικτυακούς της φίλους να της κάνουν ερωτήσεις τις οποίες η ίδια απάντησε. Μάλιστα, πριν από δύο εβδομάδες περίπου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου απάντησε σε ερωτήσεις, αποκαλύπτοντας πότε θα βγάλει τη μάσκα της και εξηγώντας πως αυτό δεν θα αργήσει να γίνει.

«Θα γίνει σύντομα, γιατί έχω ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα. Είναι απαραίτητο βήμα για τη διαδικασία της αποδοχής του εαυτού μου και για να νιώσω πως προχωράω τη ζωή μου. Νιώθω φόβο αλλά θα το αντιμετωπίσω», είχε δηλώσει η Ιωάννα Παλιοσπύρου.