Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το άγνωστο τηλεφώνημα σε πασίγνωστο δικηγόρο. Τι ζήτησε λίγους μήνες μετά την επίθεση

29 Απριλίου 2022 11:15

Μπέττυ Μαγγίρα για Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ήταν συγκλονιστικό, το λέω και ανατριχιάζω»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου καθήλωσε εχθές το βράδυ το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τις έλευση που παραχώρησε στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το άγνωστο τηλεφώνημα σε πασίγνωστο δικηγόρο. Τι ζήτησε λίγους μήνες μετά την επίθεση.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τηλεφώνησε λίγους μήνες μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι στον αντιπρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Θέμη σοφό όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή Happy Day.

Η παρουσιάστρια αναφερόμενη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή πρωταγωνιστές η Ιωάννα ανέφερε ότι στο τηλεφώνημα που έκανε στο Θέμη σοφό του ζήτησε να προστατεύσει μία νεαρή κοπέλα που έχει καταγγείλει γνωστό δικηγόρο για κακοποίηση.

«Θα σας κάνω μία αποκάλυψη! Είχα μιλήσει με την Ιωάννα πρόσφατα, με είχε πάρει τηλέφωνο να βοηθήσει ο Θέμης μέσα από την ιδιότητα του αντιπροέδρου στον δικηγορικό σύλλογο να δικαιωθεί ένα κορίτσι που είχε πέσει θύμα κακοποίησης από έναν δικηγόρο και για το πώς θα μπορούσε να προστατευτεί από τον δικηγορικό σύλλογο. Θέλω να πω ότι έχει πια κάποιες αναζητήσεις πολύ υπερβατικές, θέλει  να βοηθήσει άλλους ανθρώπους, κόντρα στην κακοποίηση και στο bullying. Έχει αναπτύξει μία κοινωνική δράση που δεν την γνωρίζει ο κόσμος και πρέπει να της βγάλουμε το καπέλο».

Η χθεσινή συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό αφού βρέθηκε για πρώτη φορά στο σημείο μηδέν εκεί όπου δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε το πρόσωπό της και τα βαρύτατα σημάδια που της έχει αφήσει το βιτριόλι παρά το γεγονός ότι έχει υποβληθεί σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις μέχρι στιγμής και θα υποβληθεί σε δεκάδες ακόμα για τα επόμενα 10 χρόνια.

Οι χρήστες στα social media αποθέωσαν την ψυχραιμία της την προσωπικότητά της αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει πλέον όλες τις δυσκολίες που ζει