Ιωάννα Παλιοσπύρου: το αποστομωτικό μήνυμα της στη Ρούλα Πισπιρίγκου

10 Απριλίου 2022 09:50

Ιωάννα Παλιοσπύρου: το αποστομωτικό μήνυμα της στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θέλησε να πάρει θέση για την υπόθεση της Πάτρας και τις διαστάσεις που έχει πάρει μέχρι να εξιχνιαστούν οι θάνατοι των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: το αποστομωτικό μήνυμα της στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η ίδια έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης με βιτριόλι λόγω αντιζηλίας από την Έφη Κακαράντζουλα. Κατάφερε να επιβιώσει με πολλαπλά προβλήματα. Ενώ έχει ταλαιπωρηθεί με μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις. Η Οδύσσειά της δεν έχει τέλος αφού η ζωή της άλλαξε άρδην και τίποτε από όσα έκανε δεν είναι πια το ίδιο.

Με δύο stories στο Instagram απευθύνθηκε έμμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Θα ήθελα να απευθυνθώ στα νέα κορίτσια, γιατί πραγματικά με τρομάζει να βλέπω ξανά και ξανά το ίδιο σενάριο μπροστά μου. Ο μόνος τρόπος να γίνεται ευτυχισμένες είναι να θέτετε προσωπικούς στόχους τους οποίους πρέπει να κυνηγάτε. Να καλλιεργείτε το μυαλό σας με γνώσεις και να γεμίζετε την ψυχή σας με χαρά και αγάπη. Επίσης, να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας καταλάβουν και θα σας στηρίζουν συναισθηματικά στις δυσκολίες που αναπόφευκτα μας φέρνει η ζωή». Τόνισε στο πρώτο Story της στο Instragram.

«ΚΑΜΙΑ χαρτορίχτρα, ΚΑΜΙΑ καφετζού και ΚΑΝΕΝΑΣ άντρας δεν θα βοηθήσουν. Ώστε να χειραγωγήσετε ανθρώπους, την τύχη σας ή την ίδια τη ζωή. Κανένας Μάνος, Μπάμπης ή Νώντας, όσο όμορφοι κι αν είναι, δεν αξίζουν να σκοτώνετε. Και να καταστρέφετε κάποιον για χάρη τους. Για να πετύχουμε στη ζωή, πρέπει να επενδύουμε μόνο στον ΕΑΥΤΟ μας και στις ΑΞΙΕΣ μας. Έτσι και μόνο έτσι, μπορούμε να προσελκύδουμε αυτόματα όλα όσα θέλουμε». Έγραψε στο δεύτερο Story.