Ιωάννα Παλιοσπύρου: Βροχή τηλεοπτικών προτάσεων για την επόμενη σεζόν

Συντάκτης: Newsroom

1 Ιουνίου 2022 12:00

Μπέττυ Μαγγίρα για Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ήταν συγκλονιστικό, το λέω και ανατριχιάζω»

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε σήμερα το πρωί τις τηλεοπτικές προτάσεις που εχει δεχθεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου για να πάρει μέρος σε γνωστό βραδινό σόου.

Μάλιστα ο παρουσιαστής αναφέρθηκε σε δύο συγκεκριμένες προτάσεις που έχει δεχτεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου η μία εξ αυτών να συμμετάσχει σε πρωινή εκπομπή με δική της στήλη και η δεύτερη να εμφανίζεται σε βραδινό σόου διασήμων.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Βροχή τηλεοπτικών προτάσεων για την επόμενη σεζόν

«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει πολλές τηλεοπτικές προτάσεις σε διάφορους ρόλους που θα ήθελαν να την δουν οι τηλεοπτικοί παραγωγοί που την έχουν προσεγγίσει. Και για κριτική επιτροπή και να αποτελέσει μέρος μιας παρέας, μια ψυχαγωγική εκπομπή… Εκείνη το σκέφτεται θετικά όλο αυτό, αλλά η ίδια θα ήθελε να κάνει μια εκπομπή στην οποία να αφηγείται ιστορίες, να συναντά ανθρώπους και μέσα από αυτούς να περνά μηνύματα.

Από την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, της έχουν γίνει τουλάχιστον δύο προτάσεις. Η μία είναι για να συμμετάσχει σε βραδινό πρόγραμμα και η άλλη είναι για να συμμετάσχει σε καθημερινή εκπομπή, έχοντας τη δική της ρουμπρίκα».

Σε παλαιότερες δηλώσεις της η Ιωάννα Παλιοσπύρου για να βρεθεί σε όλες τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί αλλά και τα βήματα που έχει κάνει στη ζωή της μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι

«Ήταν λίγες ημέρες πριν βγω από το νοσοκομείο. Οι γιατροί και οι ψυχολόγοι με πίεζαν αρκετές ημέρες πιο πριν. Εγώ δεν ήθελα. Φοβόμουν πολύ τι θα αντικρίσω. Δεν είχα δει όχι μόνο το πρόσωπό μου, ούτε καν τα χέρια μου, το απέφευγα. Προσπαθούσα να κερδίσω χρόνο. Όμως έφτασε η ώρα. Θυμάμαι ότι στην τουαλέτα είχε καθρέφτη. Εννοείται ότι ήταν καλυμμένος. Είχα την επιλογή να ξεκολλήσω αυτό που είχαν βάλει, αλλά δεν τόλμησα. Ήρθα η γιατρός μου μού δίνει ένα καθρεφτάκι, κοιτάζω τον εαυτό μου για τρία δευτερόλεπτα. Λέω «οκ». Δεν πίεσα τον εαυτό μου πολύ»

https://youtu.be/YLgzx_8WdE8