Ιωάννα Παλιοσπύρου: Υποδέχθηκε το 2023 στο νοσοκομείο…

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Ιανουαρίου 2023 09:20

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Από το σημείο της επίθεσης με βιτριόλι, ανακοίνωσε τη δημιουργία ιδρύματος

Από το νοσοκομείο έκανε την πρώτη της ανάρτηση για το 2023 η Ιωάννα Παλιοσπύρου καθώς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει προγραμματίσει ένα ακόμη χειρουργείο καθώς εξακολουθεί να δίνει τον αγώνα της μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στις 20 Μαΐου 2020 στην Καλλιθέα.

Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδειξε ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο και έστειλε τις ευχές της για το νέο έτος.

«Καλή και όμορφη χρονιά σε όλους. Εμένα με βρήκε σε προγραμματισμένο χειρουργείο όλα καλά. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους παλεύουν με την υγεία τους όλα θα πάνε καλά. Με αγάπη Ιωάννα», έγραψε χαρακτηριστικά η Παλιοσπύρου.

Πριν από λίγες εβδομάδες βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδά η Έλενα Παπαρίζου μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Αναστασία με φιλική παρέα και διασκέδασε με την ψυχή της με τις επιτυχίες τους.

Στη συνέχεια, βρέθηκε στο καμαρίνι της Παπαρίζου και τα είπαν από κοντά μετά από καιρό.

Η Παλιοσπύρου, η οποία συγκλόνισε με την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε το 2020, ίδρυσε ίδρυμα για εγκαυματίες με το όνομα «Ioanna Paliospirou Foundation» και σύνθημα «We heal together» (Θεραπεύουμε μαζί).

Mιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» είπε ότι ξεκίνησε με αφορμή την δική της εμπειρία, καθώς όπως τόνισε, πλέον ξέρει της ανάγκες αλλά και τα κενά. Σημείωσε ότι στην Ελλάδα έχουμε καλή βάση σε επίπεδο νοσηλείας για τους εγκαυματίες.

Ωστόσο, είπε ότι για έναν εγκαυματία είναι το 50% το αποτέλεσμα που θα έχει. Το άλλο 50% είναι η διαδικασία της αποκατάστασης.

«Ανακάλυπτα σταδιακά και μόνη μου πράγματα που υπάρχουν στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα», δήλωσε και πρόσθεσε ότι το δεύτερο κίνητρο που στάθηκε αφορμή για τη δημιουργία του Ιδρύματος είναι πως «εγώ στάθηκα τυχερή εισέπραξα αγάπη και στήριξη. Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς κάποιος άλλος θα τα καταφέρει χωρίς τόσο μεγάλη στήριξη», σημειώνοντας ότι ο κόσμος πάντα ανταποκρίνεται όταν υπάρχει ανάγκη.